Ostuda na kruhovém objezdu u Billy

Pravidla fóra
  1. Diskuzní fórum slouží nejen k podávání dotazů či připomínek zastupitelům a zaměstnancům
    městského úřadu, ale především k otevřené debatě mezi jeho uživateli.
  2. Při diskuzi mějte na paměti, že jejím cílem má být kultivovaná výměna názorů vedoucí ke
    společnému hledání pravdy a porozumění. Názorový oponent není nepřítel!
  3. Není přípustné publikovat urážlivé a vulgární příspěvky, dezinformace nebo příspěvky šířící
    nenávist vůči libovolným osobám či skupinám osob, příspěvky vyzývající k násilí ani reklamní
    sdělení. Příspěvky tohoto typu budou odstraněny administrátorem.
  4. Do fóra mohou přispívat registrovaní i neregistrovaní uživatelé.
  5. Podmínkou registrace je zaslání e-mailové adresy, telefonního čísla a používání skutečného
    jména nebo případně obecně známé přezdívky spojené s konkrétní osobou, tak aby uživatel
    mohl být jednoznačně identifikován. Profil, u nějž bude důvodné podezření, že nepatří osobě,
    pod jejímž jménem je registrován, může být smazán.
  6. U příspěvků registrovaných uživatelů je garantováno, že oslovení členové rady, předsedové
    komisí či zaměstnanci městského úřadu budou reagovat na vznesené dotazy.
  7. Pro upozornění na nefunkčnost veřejného osvětlení či jiné drobné závady na městském
    mobiliáři je vhodnější a rychlejší využít přímo e-mailovou adresu: info.ts@urad-nepomuk.cz
    či tel. číslo 606 064 933.
Veronika

Ostuda na kruhovém objezdu u Billy

Příspěvek od Veronika » 09 kvě 2021 11:51

Všimly jste si té hrůzy co se zjevila na kruhovém objezdu u Billy? :roll: Já vím, že to předem oznamovali v místních novinách, ale je vypadá to daleko hůř než jsem čekala. Působí to jako, když vjíždíte na hřbitov. Je to opravdu nevzhledné a upřímně kdyby ten kruháč byl místo toho zarostlý křovím, tak by to vypadalo lépe. :lol:

Zapřísáhlý ateista

Re: Ostuda na kruhovém objezdu u Billy

Příspěvek od Zapřísáhlý ateista » 09 kvě 2021 12:03

Souhlas, je to ostuda Nepomuka.

Karel7

Příspěvek od Karel7 » 09 kvě 2021 17:25

Pan Okurka jistě napíše kolik to stálo. Podle mne je nepomucká radnice mistr Evropy v utrácení za nesmysly. :lol: :lol: :lol:

krk

Příspěvek od krk » 09 kvě 2021 22:28

Tak mám zcela opačný názor, než zdejší barbaři nekulturní a myslím, že bylo dobře, že se radnice chopila naskytnuvší se příležitosti a nalezenou sochu instalovala. Zase čerta to jistě nestálo... Za mě dobrý - a ty červený husí krky jistě ještě zmizí, že jo. ;)

Honza

Příspěvek od Honza » 09 kvě 2021 22:32

Starý objezd byl rozhodně hezčí. Ještě tu hvězdu udělejte rudou a bude to 🤦‍♂️👍

vladimir vokurka

Příspěvek od vladimir vokurka » 10 kvě 2021 07:50

Zdravím přispěvatele. Čtyři negativní reakce jsou proti stu pozitivních přirozeným % rozdílného posouzení i v uměleckých kruzích. Jsem rád, že poměr je takový, jen ti, kterým se to líbí, prostě nemají potřebu to vyjadřovat pod rouškou anonymity na fóru, ale klidně mi osloví a řeknou mi to do očí a já jsem za to rád. Pana Karla je mi líto, to je opravdový chudák. Na to reagovat opravdu nebudu. Vladimír Vokurka

Janovec

Příspěvek od Janovec » 10 kvě 2021 12:15

Pane Karle7. Vokurka! Pan místostarosta se jmenuje Vokurka. Pokud jste chtěl být vtipný nevyšlo to.
Janovec

Jan Holub

Příspěvek od Jan Holub » 10 kvě 2021 12:48

Dobrý den,
každý má nárok na svůj názor. Mě osobně se líbí a jsem zvědaví jak bude vypadat až tam budou i rostliny.

Jan Holub

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 10 kvě 2021 13:05

Já (a určitě nejen já) jsem zvědavej, jak dlouho to zůstane neposprejované. (Je tam někde kamera?)

Tonda

Příspěvek od Tonda » 11 kvě 2021 12:32

Dobrý den pane Vokurka,
je to stejné jako s Nepomuckým trojúhelníkem, který se údajně koná na žádost nepomuckých občanů. Já konkrétně žiji v části Nepomuka, která je při tomto "úžasném" závodu celá ohrazena závodní tratí a nikdo se mě nikdy neptal, jestli s tím souhlasím. Podobně je tomu i s tímto náhrobkem na kruhovém objezdu. Osobně by mě zajímalo kolik nepomuckých občanů s touhle "ozdobou" Nepomuka souhlasí.

Zamčeno