Pravidla fóra
- Diskuzní fórum slouží nejen k podávání dotazů či připomínek zastupitelům a zaměstnancům
městského úřadu, ale především k otevřené debatě mezi jeho uživateli.
- Při diskuzi mějte na paměti, že jejím cílem má být kultivovaná výměna názorů vedoucí ke
společnému hledání pravdy a porozumění. Názorový oponent není nepřítel!
- Není přípustné publikovat urážlivé a vulgární příspěvky, dezinformace nebo příspěvky šířící
nenávist vůči libovolným osobám či skupinám osob, příspěvky vyzývající k násilí ani reklamní
sdělení. Příspěvky tohoto typu budou odstraněny administrátorem.
- Do fóra mohou přispívat registrovaní i neregistrovaní uživatelé.
- Podmínkou registrace je zaslání e-mailové adresy, telefonního čísla a používání skutečného
jména nebo případně obecně známé přezdívky spojené s konkrétní osobou, tak aby uživatel
mohl být jednoznačně identifikován. Profil, u nějž bude důvodné podezření, že nepatří osobě,
pod jejímž jménem je registrován, může být smazán.
- U příspěvků registrovaných uživatelů je garantováno, že oslovení členové rady, předsedové
komisí či zaměstnanci městského úřadu budou reagovat na vznesené dotazy.
- Pro upozornění na nefunkčnost veřejného osvětlení či jiné drobné závady na městském
mobiliáři je vhodnější a rychlejší využít přímo e-mailovou adresu: info.ts@urad-nepomuk.cz
či tel. číslo 606 064 933.
-
Veronika
Příspěvek
od Veronika » 09 kvě 2021 11:51
Všimly jste si té hrůzy co se zjevila na kruhovém objezdu u Billy?

Já vím, že to předem oznamovali v místních novinách, ale je vypadá to daleko hůř než jsem čekala. Působí to jako, když vjíždíte na hřbitov. Je to opravdu nevzhledné a upřímně kdyby ten kruháč byl místo toho zarostlý křovím, tak by to vypadalo lépe.

-
Zapřísáhlý ateista
Příspěvek
od Zapřísáhlý ateista » 09 kvě 2021 12:03
Souhlas, je to ostuda Nepomuka.
-
Karel7
Příspěvek
od Karel7 » 09 kvě 2021 17:25
-
krk
Příspěvek
od krk » 09 kvě 2021 22:28
Tak mám zcela opačný názor, než zdejší barbaři nekulturní a myslím, že bylo dobře, že se radnice chopila naskytnuvší se příležitosti a nalezenou sochu instalovala. Zase čerta to jistě nestálo... Za mě dobrý - a ty červený husí krky jistě ještě zmizí, že jo.

-
Honza
Příspěvek
od Honza » 09 kvě 2021 22:32
Starý objezd byl rozhodně hezčí. Ještě tu hvězdu udělejte rudou a bude to

♂️

-
vladimir vokurka
Příspěvek
od vladimir vokurka » 10 kvě 2021 07:50
Zdravím přispěvatele. Čtyři negativní reakce jsou proti stu pozitivních přirozeným % rozdílného posouzení i v uměleckých kruzích. Jsem rád, že poměr je takový, jen ti, kterým se to líbí, prostě nemají potřebu to vyjadřovat pod rouškou anonymity na fóru, ale klidně mi osloví a řeknou mi to do očí a já jsem za to rád. Pana Karla je mi líto, to je opravdový chudák. Na to reagovat opravdu nebudu. Vladimír Vokurka
-
Janovec
Příspěvek
od Janovec » 10 kvě 2021 12:15
Pane Karle7. Vokurka! Pan místostarosta se jmenuje Vokurka. Pokud jste chtěl být vtipný nevyšlo to.
Janovec
-
Jan Holub
Příspěvek
od Jan Holub » 10 kvě 2021 12:48
Dobrý den,
každý má nárok na svůj názor. Mě osobně se líbí a jsem zvědaví jak bude vypadat až tam budou i rostliny.
Jan Holub
-
Návštěvník
Příspěvek
od Návštěvník » 10 kvě 2021 13:05
Já (a určitě nejen já) jsem zvědavej, jak dlouho to zůstane neposprejované. (Je tam někde kamera?)
-
Tonda
Příspěvek
od Tonda » 11 kvě 2021 12:32
Dobrý den pane Vokurka,
je to stejné jako s Nepomuckým trojúhelníkem, který se údajně koná na žádost nepomuckých občanů. Já konkrétně žiji v části Nepomuka, která je při tomto "úžasném" závodu celá ohrazena závodní tratí a nikdo se mě nikdy neptal, jestli s tím souhlasím. Podobně je tomu i s tímto náhrobkem na kruhovém objezdu. Osobně by mě zajímalo kolik nepomuckých občanů s touhle "ozdobou" Nepomuka souhlasí.