Alzheimer centrum
Pravidla fóra
- Diskuzní fórum slouží nejen k podávání dotazů či připomínek zastupitelům a zaměstnancům
městského úřadu, ale především k otevřené debatě mezi jeho uživateli. - Při diskuzi mějte na paměti, že jejím cílem má být kultivovaná výměna názorů vedoucí ke
společnému hledání pravdy a porozumění. Názorový oponent není nepřítel! - Není přípustné publikovat urážlivé a vulgární příspěvky, dezinformace nebo příspěvky šířící
nenávist vůči libovolným osobám či skupinám osob, příspěvky vyzývající k násilí ani reklamní
sdělení. Příspěvky tohoto typu budou odstraněny administrátorem. - Do fóra mohou přispívat registrovaní i neregistrovaní uživatelé.
- Podmínkou registrace je zaslání e-mailové adresy, telefonního čísla a používání skutečného
jména nebo případně obecně známé přezdívky spojené s konkrétní osobou, tak aby uživatel
mohl být jednoznačně identifikován. Profil, u nějž bude důvodné podezření, že nepatří osobě,
pod jejímž jménem je registrován, může být smazán. - U příspěvků registrovaných uživatelů je garantováno, že oslovení členové rady, předsedové
komisí či zaměstnanci městského úřadu budou reagovat na vznesené dotazy. - Pro upozornění na nefunkčnost veřejného osvětlení či jiné drobné závady na městském
mobiliáři je vhodnější a rychlejší využít přímo e-mailovou adresu: info.ts@urad-nepomuk.cz
či tel. číslo 606 064 933.
Re: Alzheimer centrum
Pokud nechce soukromá osoba cokoliv říci ke svému záměru a pokud stojí sanatorium navíc na pozemcích jiné obce, tak těžko dokážete z pozice starosty vedlejší obce cokoliv vykomunikovat nebo vymáhat.
Starosta pomáhá sbírat zájemce o práci a služby v tomto sanatoriu v dobré víře a vy ho za to tady neustále napadáte.I on má omezené možnosti.
Starosta pomáhá sbírat zájemce o práci a služby v tomto sanatoriu v dobré víře a vy ho za to tady neustále napadáte.I on má omezené možnosti.
Vážený pane Holube.
Evidentně pan starosta potřebuje mluvčího, který bude schopen věcně interpretovat realitu. Toho pan starosta evidentně schopen neni. Pokud z vlastní iniciativy veřejně nabídne jakoukoliv pomoc, musí počítat s tím, že se ho lidé budou ptát. A otázek zde zaznělo spoustu a odpovědí? Žádná rozumná. Starosta neodpověděl na žádnou otázku. Alespoň tedy rozumných. Pokud, jak Vy říkáte, ta soukromá osoba nemá zájem cokoliv říci ke svému záměru, tak proč tedy starosta nabízí tuto službu, kterou “ ta soukromá osoba” vlastně nechce?? Nerozumím tomu stále více. Nebylo by vhodnější kdyby starosta férově napsal, že provozovatel nemá zájem o podávání informací?
Nějak jste se do toho oba zamotali. On svou iniciativou či neschopností a Vy tím, že mu děláte Ovčáčka.
Škoda.
Evidentně pan starosta potřebuje mluvčího, který bude schopen věcně interpretovat realitu. Toho pan starosta evidentně schopen neni. Pokud z vlastní iniciativy veřejně nabídne jakoukoliv pomoc, musí počítat s tím, že se ho lidé budou ptát. A otázek zde zaznělo spoustu a odpovědí? Žádná rozumná. Starosta neodpověděl na žádnou otázku. Alespoň tedy rozumných. Pokud, jak Vy říkáte, ta soukromá osoba nemá zájem cokoliv říci ke svému záměru, tak proč tedy starosta nabízí tuto službu, kterou “ ta soukromá osoba” vlastně nechce?? Nerozumím tomu stále více. Nebylo by vhodnější kdyby starosta férově napsal, že provozovatel nemá zájem o podávání informací?
Nějak jste se do toho oba zamotali. On svou iniciativou či neschopností a Vy tím, že mu děláte Ovčáčka.
Škoda.
Dobrý večer.
Jsem typ člověka-čtenáře. Nic moc neřeší, nepíše, pouze čte. Dnes udělám malou výjimku. Vy jste byl, pane Holube, člověk rázný, který po volbách 2014 nebyl nadšený z toho, že pan inženýr Švec má být starostou. Přistoupil jste ale na jistou hru a nyní se vás ptám : co se změnilo? Byl jste odpůrce politikaření, vlivu pana Michka na radnici, atd... co se tedy u vás změnilo? Nyní se veřejně zastáváte člověka, který není sto dát dohromady jednu rozumnou odpověď. Co je horší, bráníte ho, a to i přes fakt, že ho nikdo nenapadá z ničeho co by on sám nezpůsobil! On přišel s tím nápadem. Nyní jen mlží a kličkuje jak kořist před lovcem. Jeho odpovědi jsou jak z filmu Blbý a blbější. Omlouvám se za tu komparaci.
Začínám věřit tomu, že za tím je něco více. Do dnešního dne jsem si tuto tezi nechtěl připustit. A zde položím svoji otázku : budete jako SNK podporovat po volbách ANO a ODS? Tedy přesněji řečeno, budete SNK v koalici s těmito subjekty?
Děkuji za vaši odpověď.
Nepomucký občan D.K.
Jsem typ člověka-čtenáře. Nic moc neřeší, nepíše, pouze čte. Dnes udělám malou výjimku. Vy jste byl, pane Holube, člověk rázný, který po volbách 2014 nebyl nadšený z toho, že pan inženýr Švec má být starostou. Přistoupil jste ale na jistou hru a nyní se vás ptám : co se změnilo? Byl jste odpůrce politikaření, vlivu pana Michka na radnici, atd... co se tedy u vás změnilo? Nyní se veřejně zastáváte člověka, který není sto dát dohromady jednu rozumnou odpověď. Co je horší, bráníte ho, a to i přes fakt, že ho nikdo nenapadá z ničeho co by on sám nezpůsobil! On přišel s tím nápadem. Nyní jen mlží a kličkuje jak kořist před lovcem. Jeho odpovědi jsou jak z filmu Blbý a blbější. Omlouvám se za tu komparaci.
Začínám věřit tomu, že za tím je něco více. Do dnešního dne jsem si tuto tezi nechtěl připustit. A zde položím svoji otázku : budete jako SNK podporovat po volbách ANO a ODS? Tedy přesněji řečeno, budete SNK v koalici s těmito subjekty?
Děkuji za vaši odpověď.
Nepomucký občan D.K.
Pan Holub propásl myslím možnost, jak získat ve volbách pro sebe a potažmo pro SNK nějaký ten hlas. Opak se zdá být realitou. Škoda. Můj hlas bude ještě velmi zvažován. Bohužel není v Nepomuku moc na výběr. Ale to už je skoro do jiného tématu tohoto fóra.
Dobrý den,
určitě nechci dělat starostovi Ovčáčka,pouze se Vám snažím vysvětlit že starosta není pánbůh a má také své možnosti omezené.
K odkazu čtenáře :
Ano v roce 2014 jsem nebyl nadšený z pana ing.Švece .Ptáte se co se změnilo,změnil se system vedení v Radě a za čtyři roky jsem nepocítil žádné politické tlaky ,naopak jsem seděl v tomto orgánu s lidmi ,kteří měli chuť dělat věci pro Město .
Jestli jsem se ho tady zastal tak jenom proto že mi nelíbí to věčné napadání a to nejen jeho osoby.
Přes všechny moje obavy na začátku tohoto volebního období si myslím ,že se tentokrát povedlo udělat plno práce a plno dalších akcí rozjet a připravit.
Po této zkušenosti Vám na Váš dotaz koho budu podporovat a ne budeme,protože jsme skupina skutečně nezávislých jedinců,kteří nejsou vázáni stranickou disciplinou odpovím, že budu podporovat jakéhokoliv jedince napříč politickým spektrem ,který dokáže předřadit zájmy Města před zájmy osobními.
Já osobně si myslím,že volit v našem městě podle politických stran je nesmysl,ale to už je na Vás voličích jak to dopadne.
určitě nechci dělat starostovi Ovčáčka,pouze se Vám snažím vysvětlit že starosta není pánbůh a má také své možnosti omezené.
K odkazu čtenáře :
Ano v roce 2014 jsem nebyl nadšený z pana ing.Švece .Ptáte se co se změnilo,změnil se system vedení v Radě a za čtyři roky jsem nepocítil žádné politické tlaky ,naopak jsem seděl v tomto orgánu s lidmi ,kteří měli chuť dělat věci pro Město .
Jestli jsem se ho tady zastal tak jenom proto že mi nelíbí to věčné napadání a to nejen jeho osoby.
Přes všechny moje obavy na začátku tohoto volebního období si myslím ,že se tentokrát povedlo udělat plno práce a plno dalších akcí rozjet a připravit.
Po této zkušenosti Vám na Váš dotaz koho budu podporovat a ne budeme,protože jsme skupina skutečně nezávislých jedinců,kteří nejsou vázáni stranickou disciplinou odpovím, že budu podporovat jakéhokoliv jedince napříč politickým spektrem ,který dokáže předřadit zájmy Města před zájmy osobními.
Já osobně si myslím,že volit v našem městě podle politických stran je nesmysl,ale to už je na Vás voličích jak to dopadne.
"Kandidátka nezávislých osobností" je krycí označení pro programovou nečitelnost a názorovou nevyhraněnost?
Dobrý den pane starosto, děkuju za vstřícnou odpověď a za pozvání. Jsem momentálně na republikových závodech v Brně s dcerou, reprezentuje školu a potažmo i Nepomuk. Vracím se až koncem týdne , takže po neděli budu mít plno práce . Proto se spíše nezúčastním . Můj dotaz, nebo výtka, směřoval na něco jiného, než na centrum jako takové. S ním souhlasím, nejsem jeho kritikem. Ale díky
Zpět k centru. Já pořád nechápu, co složitého je na tom, zveřejnit třeba na stránkách Města a v NN informaci, že centrum přijme do zaměstnání 8 atestovaných lékařů specializací ...., 20 zdravotních sester na třísměnný provoz, 6 pokojských, 4 uklízečky, 3 vrátné (recepční), 6 kuchařů, 10 pomocných sil do kuchyně, 2 údržbáře, 4 administrativní pracovnice apod. (to je prosím jen příklad). S nástupem se počítá třeba od 1.2.2019. Vaše nabídky s profesním životopisem posílejte mailem na adresu centrum@acnepomuk.cz (příklad) nebo poštou na adresu ......... do konce listopadu, poté budou zájemci kontaktováni.
Jak se má proboha (nebo pro Sv. Jana Nepomuckého) hlásit někdo někam a nevědět vlastně, o co se uchází ???
Jak se má proboha (nebo pro Sv. Jana Nepomuckého) hlásit někdo někam a nevědět vlastně, o co se uchází ???
Dovoluji si uveřejnit nabídku sepsanou podle logiky nepomuckého starosty:
Zájemci o brambory nechť se dostaví na pole. Bude jim nakopáno přímo do pytle.
Zájemci o brambory nechť se dostaví na pole. Bude jim nakopáno přímo do pytle.