Alzheimer centrum

Pravidla fóra
  1. Diskuzní fórum slouží nejen k podávání dotazů či připomínek zastupitelům a zaměstnancům
    městského úřadu, ale především k otevřené debatě mezi jeho uživateli.
  2. Při diskuzi mějte na paměti, že jejím cílem má být kultivovaná výměna názorů vedoucí ke
    společnému hledání pravdy a porozumění. Názorový oponent není nepřítel!
  3. Není přípustné publikovat urážlivé a vulgární příspěvky, dezinformace nebo příspěvky šířící
    nenávist vůči libovolným osobám či skupinám osob, příspěvky vyzývající k násilí ani reklamní
    sdělení. Příspěvky tohoto typu budou odstraněny administrátorem.
  4. Do fóra mohou přispívat registrovaní i neregistrovaní uživatelé.
  5. Podmínkou registrace je zaslání e-mailové adresy, telefonního čísla a používání skutečného
    jména nebo případně obecně známé přezdívky spojené s konkrétní osobou, tak aby uživatel
    mohl být jednoznačně identifikován. Profil, u nějž bude důvodné podezření, že nepatří osobě,
    pod jejímž jménem je registrován, může být smazán.
  6. U příspěvků registrovaných uživatelů je garantováno, že oslovení členové rady, předsedové
    komisí či zaměstnanci městského úřadu budou reagovat na vznesené dotazy.
  7. Pro upozornění na nefunkčnost veřejného osvětlení či jiné drobné závady na městském
    mobiliáři je vhodnější a rychlejší využít přímo e-mailovou adresu: info.ts@urad-nepomuk.cz
    či tel. číslo 606 064 933.
Zamčeno
Krk

Re: Alzheimer centrum

Příspěvek od Krk » 07 čer 2018 22:18

Slávo, jedno "dopadnutí" se přímo nabízí. Centrum se dobuduje a ubytují se tam migráčci. A to bude konec pohody v Nepomuku. A obec Klášter? Tricet stříbrných..... :oops:

Jirka

Příspěvek od Jirka » 04 črc 2018 20:16

No zdá se, že se tam něco děje. Tak to snad nedopadne jako Agro motel u Kasejovice...

Slava P
Jméno a příjmení: Slavomír Popule

Příspěvek od Slava P » 13 črc 2018 16:45

V Plzeňském deníku dnes vyšel článek Stavba domova pro seniory u Nepomuku opět pokračuje.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 14 črc 2018 15:07

Určitě je pro Nepomuk lepší Alzheimr-sanatorium než nějaké Centrum pro pře-prchlíky. Jenom by mě zajímalo, jestli těch sto kvali-FIK-kovaných odborníků, kteří se budou o klienty starat, mají na úřadě řádně podchycené (už je mají zaevidované od loňského podzimu).

Zájemce

Příspěvek od Zájemce » 06 srp 2018 10:46

Dobrý den,

je něco nového ohledně plánovaného dokončení stavby, nebo běží vše dle harmonogramu? Děkuji za odpověď.

Zájemce

Jan K
Jméno a příjmení: Jan Kincl

Příspěvek od Jan K » 06 srp 2018 16:50

Osud téhle zakleté stavby by mě taky zajímal. - Podle mého názoru se od loňska stavba vizuálně moc nezměnila, ale co já vím. Známý povídal, že tam pořád není další přípojka elektřiny a trafostanice. Už to mělo být hotové pomalu před rokem a půl - http://www.obecklaster.cz/urad-2/uredni ... kw-75.html
Podle katastru došlo k přerušení řízení s NORFORD DUNE a.s. 1. června a s Omexom GA Energo a ČEZ Distribuce (zástavní právo na el. vedení) 28. června.
Snad to nějak dopadne, ale ten optimismus Plzeňského deníku nebo Nepomuckých novin fakt nesdílím.

Jana B

Příspěvek od Jana B » 28 srp 2018 07:24

Moc optimistka zrovna nejsem s tím otevřením ještě letos, ale i kdyby na jaře... Spíš mě zajímá, jaké pracovní pozice budou k dispozici, a proč to jde přes MÚ ((žádosti s životopisem na podatelny). To se mi tedy nechce nechávat o sobě informace na úřadě a ani nevědět, o co se mohu ucházet ! To fakt neexistuje chvíli před spuštěním kompetentní kontaktní osoba z řad budoucího provozovatele, která má tito na starosti a která je schopná i poskytovat nutné informace a zajistit přímou komunikaci bez zprostředkovatele ? Pak se mi to zdá dost nestandardní až podezřelé v dnešní době ochrany osobních údajů... Sorry jako.

svecjiri

Příspěvek od svecjiri » 29 srp 2018 12:36

Dobrý den, žádosti shromažďované u mne, je přátelská výpomoc budoucímu provozovateli. Podávají se v zalepené obálce s poznámkou " zaměstnání" nebo " pacient" a já jsem poslední, kdo by něco otevíral. Zase těžký pesimistický názor, ale proč ne. Švec Jiří.

Jana

Příspěvek od Jana » 29 srp 2018 13:46

V současné době musí být člověk opatrný na své osobní údaje, to snad chápete... Ale proč se třeba nezveřejní. o jaké pracovní pozice se bude jednat, těžko se hlásit někam, kde netušíme, o co vlastně půjde. To by budoucí provozovatel v rámci přátelské spolupráce mohl sdělit...

Zamčeno