Trpaslík
Pravidla fóra
- Diskuzní fórum slouží nejen k podávání dotazů či připomínek zastupitelům a zaměstnancům
městského úřadu, ale především k otevřené debatě mezi jeho uživateli. - Při diskuzi mějte na paměti, že jejím cílem má být kultivovaná výměna názorů vedoucí ke
společnému hledání pravdy a porozumění. Názorový oponent není nepřítel! - Není přípustné publikovat urážlivé a vulgární příspěvky, dezinformace nebo příspěvky šířící
nenávist vůči libovolným osobám či skupinám osob, příspěvky vyzývající k násilí ani reklamní
sdělení. Příspěvky tohoto typu budou odstraněny administrátorem. - Do fóra mohou přispívat registrovaní i neregistrovaní uživatelé.
- Podmínkou registrace je zaslání e-mailové adresy, telefonního čísla a používání skutečného
jména nebo případně obecně známé přezdívky spojené s konkrétní osobou, tak aby uživatel
mohl být jednoznačně identifikován. Profil, u nějž bude důvodné podezření, že nepatří osobě,
pod jejímž jménem je registrován, může být smazán. - U příspěvků registrovaných uživatelů je garantováno, že oslovení členové rady, předsedové
komisí či zaměstnanci městského úřadu budou reagovat na vznesené dotazy. - Pro upozornění na nefunkčnost veřejného osvětlení či jiné drobné závady na městském
mobiliáři je vhodnější a rychlejší využít přímo e-mailovou adresu: info.ts@urad-nepomuk.cz
či tel. číslo 606 064 933.
Re: Trpaslík
dobrý den,trpaslík utrpěl po sobotní noci frakturu dolních končetin a byl převezen k ošetření,ihned po uzdravení se navrátí na původní místo
Děkuji FH za info, a tomu ksindlovi, co to udělal, ať si zláme všechny haxny najednou a nadvakrát !!!
Bude něco taky na kruháči u Pyramidy? Třeba další trpaslík, Sněhurka nebo silueta svatého Jana z papundeklu? Něco by to chtělo, ať každej hned ví, že v Nepomuku máme smysl pro humor a recesi 

Dnes jsem si všimla Svatého Jana Trpaslíka na kruhovém objezdu u Pyramidy! Musela jsem kruháč objet 3x, abych si ho prohlédla! Chválím, je to vtipné, hned jsem měla lepsí náladu! Alespoň projíždějící vidí, že v Nepomuku mají smysl pro humor!
Dobrý den,
k svatému trpaslíkoví se hlásí jakási Helusch z TRN na facebooku Nepomuk.Jenom doufám že umístnění nového trpaslíka nemá nic společného se zmizením starého na malém kruháči.
Dovoluji si tímto požádat o navrácení, neboť je trpaslík majetkem SNK Nepomuk a po dobu mého působení i členem TS Nepomuk
k svatému trpaslíkoví se hlásí jakási Helusch z TRN na facebooku Nepomuk.Jenom doufám že umístnění nového trpaslíka nemá nic společného se zmizením starého na malém kruháči.
Dovoluji si tímto požádat o navrácení, neboť je trpaslík majetkem SNK Nepomuk a po dobu mého působení i členem TS Nepomuk
-
- Jméno a příjmení: Jirka
Dneska jsem zkouknul svatýho u Pyramidy a je to úplně jiný trpaslík.
Takovej pěkně nakynutej bumbrlíček
U Sokolovny jsem případnou ztrátu trpajzlíka nebyl schopný zjistit,musel jsem se věnovat provozu víc než normálně.
Takovej pěkně nakynutej bumbrlíček

U Sokolovny jsem případnou ztrátu trpajzlíka nebyl schopný zjistit,musel jsem se věnovat provozu víc než normálně.
Je mi líto ztráty trpaslíka u sokolovny, snad ho vrátí, on už sem prostě patří.
Pomohlo ti to v léčení komplexů, že jsi toho trpaslíka ukradl, ty ubožáku ? Dodal sis odvahy alkoholem nebo fetem ?