Nový supermarket - anketa
Pravidla fóra
- Diskuzní fórum slouží nejen k podávání dotazů či připomínek zastupitelům a zaměstnancům
městského úřadu, ale především k otevřené debatě mezi jeho uživateli. - Při diskuzi mějte na paměti, že jejím cílem má být kultivovaná výměna názorů vedoucí ke
společnému hledání pravdy a porozumění. Názorový oponent není nepřítel! - Není přípustné publikovat urážlivé a vulgární příspěvky, dezinformace nebo příspěvky šířící
nenávist vůči libovolným osobám či skupinám osob, příspěvky vyzývající k násilí ani reklamní
sdělení. Příspěvky tohoto typu budou odstraněny administrátorem. - Do fóra mohou přispívat registrovaní i neregistrovaní uživatelé.
- Podmínkou registrace je zaslání e-mailové adresy, telefonního čísla a používání skutečného
jména nebo případně obecně známé přezdívky spojené s konkrétní osobou, tak aby uživatel
mohl být jednoznačně identifikován. Profil, u nějž bude důvodné podezření, že nepatří osobě,
pod jejímž jménem je registrován, může být smazán. - U příspěvků registrovaných uživatelů je garantováno, že oslovení členové rady, předsedové
komisí či zaměstnanci městského úřadu budou reagovat na vznesené dotazy. - Pro upozornění na nefunkčnost veřejného osvětlení či jiné drobné závady na městském
mobiliáři je vhodnější a rychlejší využít přímo e-mailovou adresu: info.ts@urad-nepomuk.cz
či tel. číslo 606 064 933.
Re: Nový supermarket - anketa
Tak co, příznivci Lidlu, Penny, Kauflandu a dalších řetězců... už jste si zvykli na Billu?
Spkojenost?
- - -
Byl někdo (z Vás) od toho dne, co otevřeli Billu, v Normě?
Spkojenost?
- - -
BILLA má být údajně zkratka z "BILliger LAden", tedy "Levný obchod". Pche, možná dřív, ale teď je to zkrátka jinak. - Nabídka zboží se v Nepomuku rozšířila, centru města přibyl další hřebíček do rakve, a lidem víc peněz v kapsách nezůstane, protože velký nákup v místní BILLE nebo někde jinde (do 40 km) přijde pomalu nastejno.
Od otevření nové BILLY jsem byl v NORMĚ už dvakrát. V době koronavirové je nákup bez tlačenice bezpečnější a rychlejší průchod obchodem s rouškou příjemnější.
Od kamaráda z Moravy mám jednu básničku, která i po letech přesně sedí: "Všici jako de*ily hnali se hned do Billy. Já nejsu de*il a tak jsem tam nebyl."
Od otevření nové BILLY jsem byl v NORMĚ už dvakrát. V době koronavirové je nákup bez tlačenice bezpečnější a rychlejší průchod obchodem s rouškou příjemnější.
Od kamaráda z Moravy mám jednu básničku, která i po letech přesně sedí: "Všici jako de*ily hnali se hned do Billy. Já nejsu de*il a tak jsem tam nebyl."
Proto tam mají takovou tmu. Aby nebylo vidět na ty nestoudný ceny.
Hezký den, Vám se asi nezavděčí nikdo a nic. Jen držkovat Vám jde náramně dobře .
Pořád se volalo po novém supermarketu a když už tu konečně je tak se zase nelíbí ceny. Ale s tím se nic nenadělá někde je levněji někde dráž. Ať si každý vybere, když už má na výběr kde si nakoupí. Zadarmo to není nikde.
V unilblile jsem jeste nebyl
A ani nebudu
Norma navždy. A ted bude jeste upravená. Parada

Infestor píše: ↑12 zář 2020 10:17Tak co, příznivci Lidlu, Penny, Kauflandu a dalších řetězců... už jste si zvykli na Billu?
Spkojenost?
- - -
Dobrý den, prosím, mohli by se nákupčí v Bille vždy podívat jaké zboží bude v letáku a vzít ho dostatečné množství? Přijedu si "levně" nakoupit a snad pokaždé něco z toho není ( rýže, těstoviny, olej, tresčí játra, husa, kachny a dneska cukr krupice
). Ty husy a kachny na letošního Martina snad chápu, ale rejže, olej, konzervy ani cukr se NEKAZÍ! Tak proč je regál prázdný?

Obávám se, že příspoěvek na toto forum nic nevyřeší. Asi byste se měla obrátit přímo na společnost Billa např. na infolince 800 153 976
Nebo to nahlásit na hlavní nádraží. Nebo na Lampárně.
To by taky možná pomohlo.

To by taky možná pomohlo.