Trpaslík

Pravidla fóra
  1. Diskuzní fórum slouží nejen k podávání dotazů či připomínek zastupitelům a zaměstnancům
    městského úřadu, ale především k otevřené debatě mezi jeho uživateli.
  2. Při diskuzi mějte na paměti, že jejím cílem má být kultivovaná výměna názorů vedoucí ke
    společnému hledání pravdy a porozumění. Názorový oponent není nepřítel!
  3. Není přípustné publikovat urážlivé a vulgární příspěvky, dezinformace nebo příspěvky šířící
    nenávist vůči libovolným osobám či skupinám osob, příspěvky vyzývající k násilí ani reklamní
    sdělení. Příspěvky tohoto typu budou odstraněny administrátorem.
  4. Do fóra mohou přispívat registrovaní i neregistrovaní uživatelé.
  5. Podmínkou registrace je zaslání e-mailové adresy, telefonního čísla a používání skutečného
    jména nebo případně obecně známé přezdívky spojené s konkrétní osobou, tak aby uživatel
    mohl být jednoznačně identifikován. Profil, u nějž bude důvodné podezření, že nepatří osobě,
    pod jejímž jménem je registrován, může být smazán.
  6. U příspěvků registrovaných uživatelů je garantováno, že oslovení členové rady, předsedové
    komisí či zaměstnanci městského úřadu budou reagovat na vznesené dotazy.
  7. Pro upozornění na nefunkčnost veřejného osvětlení či jiné drobné závady na městském
    mobiliáři je vhodnější a rychlejší využít přímo e-mailovou adresu: info.ts@urad-nepomuk.cz
    či tel. číslo 606 064 933.
Jirka

Re: Trpaslík

Příspěvek od Jirka » 15 říj 2018 17:33

Svatý Jan by jistě byl na současné názory současných obyvatel Nepomuka neskonale "pyšný". A to nejen z tohoto tématu, ale třeba z toho volebního... Musel by se asi chudák ve Svatém Vítu hrůzou v hrobce obracet nad myšlenkami a názory v tomto fóru, kdyby je mohl číst. Bože ochraňuj toto město...

Smějící se bestie

Příspěvek od Smějící se bestie » 21 říj 2018 19:25

Dobrý den, koukala jsem, že trpaslík má pěkné triko a batoh. Nu, aspoň máme na co koukat, o čem debatovat a čemu se smát. Proč vlastně v anketě na starostu není taky trpaslík?

Jan K
Jméno a příjmení: Jan Kincl

Příspěvek od Jan K » 22 říj 2018 18:40

Trpaslík není vhodný kandidát na starostu. Z velké části příspěvků vyplývá, že lepším kandidátem by byl někdo úplně jiný. Jenže ani ten v anketě nefiguruje, což se dá jasně vysvětlit tím, že radnice má okna a nemá šatlavu.

ObrDooblak

Příspěvek od ObrDooblak » 06 lis 2018 20:21

Prave jsem zahledl, ze zapadonemecke mesto Monheim chce na kruhovem objezdu vybudovat vodotrysk. Nebylo by na miste, kdyby ho Nepomuk predbehl. A hned dvema?

Pipi

Trpaslík

Příspěvek od Pipi » 27 pro 2018 14:05

Dobrý den, dovolím si nejprve trochu teorie: " … Kdo vymyslel zahradního trpaslíka ( platí snad i pro trpaslíky na kruhových objezdech )? Tyto postavičky mají kořeny v dávné minulosti. Obliba žertovných a často oplzlých zahradních sošek sahá až do dob starého Říma. Zhruba v 17. století tato móda doputovala do Německa, ale až v 18. a 19. století získaly figurky podobu zahradních trpaslíků, jaké známe dnes ..." A nyní můj příspěvek: Zdravím tímto všechny, kteří pečují o našeho trpaslíka na kruháku u Sokolovny. Mikulášský oděv byl moc pěkný! Pak jsem na něm viděla zimní ustrojení - také působivé a hlavně praktické. Vždycky když tudy jedu na trpaslíka se podívám. A pokud vidím, že je na svém místě a je o něj dobře postaráno udělá mi to radost. Tak pěkné vykročení do nového roku 2019 trpaslíkovi i nám a ať nás neopouští smysl pro humor!

Pipi

Trpaslík - velikonoční

Příspěvek od Pipi » 16 dub 2019 19:45

Dobrý den, posílám 100 bodů za Trpaslíkovu velikonoční dekoraci!

Posel z temnot

Příspěvek od Posel z temnot » 18 dub 2019 10:39

Trpaslík u Sokolovny je luxusní

Zamčeno