Vyhlaska o omezeni hluku.

Pravidla fóra
  1. Diskuzní fórum slouží nejen k podávání dotazů či připomínek zastupitelům a zaměstnancům
    městského úřadu, ale především k otevřené debatě mezi jeho uživateli.
  2. Při diskuzi mějte na paměti, že jejím cílem má být kultivovaná výměna názorů vedoucí ke
    společnému hledání pravdy a porozumění. Názorový oponent není nepřítel!
  3. Není přípustné publikovat urážlivé a vulgární příspěvky, dezinformace nebo příspěvky šířící
    nenávist vůči libovolným osobám či skupinám osob, příspěvky vyzývající k násilí ani reklamní
    sdělení. Příspěvky tohoto typu budou odstraněny administrátorem.
  4. Do fóra mohou přispívat registrovaní i neregistrovaní uživatelé.
  5. Podmínkou registrace je zaslání e-mailové adresy, telefonního čísla a používání skutečného
    jména nebo případně obecně známé přezdívky spojené s konkrétní osobou, tak aby uživatel
    mohl být jednoznačně identifikován. Profil, u nějž bude důvodné podezření, že nepatří osobě,
    pod jejímž jménem je registrován, může být smazán.
  6. U příspěvků registrovaných uživatelů je garantováno, že oslovení členové rady, předsedové
    komisí či zaměstnanci městského úřadu budou reagovat na vznesené dotazy.
  7. Pro upozornění na nefunkčnost veřejného osvětlení či jiné drobné závady na městském
    mobiliáři je vhodnější a rychlejší využít přímo e-mailovou adresu: info.ts@urad-nepomuk.cz
    či tel. číslo 606 064 933.
dvorecak

Vyhlaska o omezeni hluku.

Příspěvek od dvorecak » 05 úno 2019 21:02

V poslednim cisle Nepomuckych Novin vidim vyzvu k vyjadreni se k zakazu nedelniho provozu stroju. Nenasel jsem zde nic, tak se pokusim to tema otevrit.
V Nepomuku to asi takovy problem nebude, ale zde ve Dvorci opravdu jde lidem na nervy kdyz si chteji v klidu na zadhrade odpoledne vypit kafe, a v okoli zacne jecet cirkularka, sekacka, krovinorez, nebo retezova pila. Obzvlaste, kdyz ten puvodce je duchodce a ma ny to cely tyden cas.
U ohnostroju vidim spis problem v nebezpeci pozaru. A tady jsou to spis ty tak zvane balonky stesti. v mnoha zemich jsou uz zakazany.

Mucha

Re: Vyhlaska o omezeni hluku.

Příspěvek od Mucha » 06 úno 2019 08:31

Já pracuji pondělí až sobota, jindy než v neděli trávu neposeču.

Procpa

Příspěvek od Procpa » 06 úno 2019 11:24

Mucha píše:
06 úno 2019 08:31
Já pracuji pondělí až sobota, jindy než v neděli trávu neposeču.
Co je na tomhle "vyjádření se " tak špatného, že si zasloužilo smazání?

Nejsem robot

Příspěvek od Nejsem robot » 06 úno 2019 12:55

Mně taky někdo spazal příspěvek!

Procpa

Příspěvek od Procpa » 06 úno 2019 13:27

Nejsem robot píše:
06 úno 2019 09:12
Zase nějaká vyhláška? Kdo to vymyslel? Asi některý z nových pánů radních,co?
Zakazovat to by vám šlo!
A přitom taková blbost!
Kdy mám asi posekat zahradu, když jsem celý týden v práci od rána do večera a občas jdu i v sobotu?
:?
To je ve vedlejším vlákně :D (stejný název Tématu)
"asi chyba"

Miroslav Ježek

Příspěvek od Miroslav Ježek » 06 úno 2019 13:29

Přečetl jsem si článek o tom,že vedení města zvažuje vyhlášku o omezení hluku soukromými ohňostroji a sekačkami na sekání trávy, a tak mám skromný dotaz,bude se tato vyhláška týkat také pořádání koncertů na hřišti u Sokolovny,které jsme si měli možnost vychutnat v minulém roce?
Nebo zase pan starosta povolí výjimky?
V minulém roce večer po závodech Nepomuckého trojúhelníku byl uspořádán na hřišti u Sokolovny koncert nějaké snad rockové skupiny,po ohlušujícím dni další kravál do 1 hod. v noci.
Bude se to letos zase opakovat?Na můj dotaz adresovaný na starostu města,se tento pán neobtěžoval odpovědět.
Miroslav Ježek Na Vinici č.422

Čmelda Pepa

Příspěvek od Čmelda Pepa » 06 úno 2019 13:57

Těch pár akcí do roka, co mají vyjímku, snad přežijete. Nebo se tu už nic nemá dít? V Nepomuku žije nejmíň mladých lidí (15-25) ze všech ORP. To chcete, aby to bylo ještě horší?

Antihnusák

Příspěvek od Antihnusák » 06 úno 2019 14:13

Prej v klidu vypít kafe? Sakra jste na vesnici, kde se furt něco dělá. Osobně mi zvuky sekačky, cirkulárky nebo motorové pily nevadí (když je nemusím používat sám :)) A když potřebuju něco zase udělat já, dělám to v čase dle své potřeby. Nezavádějme si se městské (plzeňské, pražské) manýry.

dvorecak

Příspěvek od dvorecak » 06 úno 2019 23:27

Nestacim se divit jak vy z tech bytovek jste vsichni pilny.Pracujete od nevidim do nevidom jen s vyjimkou nedele. A vadi vam jen jednou za rok trochu hudby od sokolovny. :P :P :P

Obcan

Příspěvek od Obcan » 07 úno 2019 09:12

Myslím že jsou důležitější věci než řešit nějaký hluk, hlavně nějaké zábavy ( už ta vyhláška že musí hospody do určité doby zavírat je na hlavu, by mi zajímalo kdo tohle vymyslel.) Se tady zachvilku nebude dít vůbec nic, se pak nedivte že se mladý stehujou. Mám dojem že ten kdo to vymyslel chtěl zabránit tomu aby Uh venku nic nenicili, ale nepřijde mi že by byla změna.
Nevím no, město si stále vymysli vše možné, ale když se na ně obrátí občan s prosbou tak nereagují. Myslím tedy všeobecně.

Zamčeno