Hotel Dvorec

Pravidla fóra
  1. Diskuzní fórum slouží nejen k podávání dotazů či připomínek zastupitelům a zaměstnancům
    městského úřadu, ale především k otevřené debatě mezi jeho uživateli.
  2. Při diskuzi mějte na paměti, že jejím cílem má být kultivovaná výměna názorů vedoucí ke
    společnému hledání pravdy a porozumění. Názorový oponent není nepřítel!
  3. Není přípustné publikovat urážlivé a vulgární příspěvky, dezinformace nebo příspěvky šířící
    nenávist vůči libovolným osobám či skupinám osob, příspěvky vyzývající k násilí ani reklamní
    sdělení. Příspěvky tohoto typu budou odstraněny administrátorem.
  4. Do fóra mohou přispívat registrovaní i neregistrovaní uživatelé.
  5. Podmínkou registrace je zaslání e-mailové adresy, telefonního čísla a používání skutečného
    jména nebo případně obecně známé přezdívky spojené s konkrétní osobou, tak aby uživatel
    mohl být jednoznačně identifikován. Profil, u nějž bude důvodné podezření, že nepatří osobě,
    pod jejímž jménem je registrován, může být smazán.
  6. U příspěvků registrovaných uživatelů je garantováno, že oslovení členové rady, předsedové
    komisí či zaměstnanci městského úřadu budou reagovat na vznesené dotazy.
  7. Pro upozornění na nefunkčnost veřejného osvětlení či jiné drobné závady na městském
    mobiliáři je vhodnější a rychlejší využít přímo e-mailovou adresu: info.ts@urad-nepomuk.cz
    či tel. číslo 606 064 933.
Bezdomovec

Re: Hotel Dvorec

Příspěvek od Bezdomovec » 15 lis 2018 13:30

Tak smlouva uz je na svete :D https://www.hlidacstatu.cz/Detail/72839 ... %20nepomuk
Akorat se mi zda, ze pani nema potrebnou zivnost, nebo se pletu? :shock: :roll:
http://www.rzp.cz/cgi-bin/aps_cacheWEB. ... HISTORIE=0

karel

Příspěvek od karel » 19 lis 2018 12:24

Netuším, proč by se měl někdo přihlašovat na brigádu při zřizování restaurace, jejíž oprava stála 8M Kč.
Smlouva, která je uvedená je naprosto likvidační pro nájemce a jen šílenec by jí podepsal.
A ano, jedná se o naprostou frašku. Veškeré spotřebiče, které jsou jako vybavení nové kuchyně, jsou jedna velká halda šrotu a jsou zcela nefunkční. Jedná se o 20 staré vybavení, které bylo koupeno naprosto "výhodně" v dražbě. Nechápu, kdo vybavení do kuchyně kupoval a hlavně se opět nikdo nedoví, kolik to vlastně stálo. Do 8M se nechá schovat hodně.
Za technické služby je zodpovědný p. Holub. Tak nezbývá než zatleskat a zvolat bravo.
PS: Potěmkin, úžasnej architekt, doporučuji.

františek holub

Příspěvek od františek holub » 19 lis 2018 12:53

Dobrý den,děkuji Karlovi za ohodnocení .

karel

Příspěvek od karel » 19 lis 2018 13:03

Dobrý den.
Pane Holube,já nehodnotím, konstatuji.
Ruku na srdce, s tím vybavením kuchyně to není pravda?
Ještě jsem zapomněl na nefunkční konvektomat, který se dokupoval.
A další co mě zaráží, smlouva jenom na půl roku?

františek holub

Příspěvek od františek holub » 19 lis 2018 13:28

Dobrý den,nekupovali se jednotlivé spotřebiče,ale celé soubory vybavení z restaurací,které ukončili činnost a u nefunkčních spotřebičů je domluveno,že budou vráceny .Dovolte mi tedy konstatovat,že víte prd .

karel

Příspěvek od karel » 19 lis 2018 13:37

Ano, vím prd. Vy jste o jejich nefunkčnosti věděl.
Přeji hodně štestí, s těmi spotřebiči.

f holub

Příspěvek od f holub » 19 lis 2018 14:46

Já jsem věděl prd,prodejce zrovna tak a právě proto vznikla domluva ,že co nepůjde se vrátí.

Z pod namesti

Příspěvek od Z pod namesti » 19 lis 2018 15:19

Pane Holube, spotrebice na hotelu jsou jiste zajimave, ale vice lidi jiste zajima co je s vodou...

f holub

Příspěvek od f holub » 19 lis 2018 15:37

\Probíhají opravy,tak jak bylo zmíněno v jednom z příspěvků,v současnosti se vyměňuje potrubí vedle mostu v Zeleném dole ,směr Daníčky a poté se bude provádět napojení vody v Přesanické ulici ,při vypouštění a napouštění jednotlivých okruhů,bohužel dochází uvnitř potrubí ke karbování kalů a tlak v potrubí se houpe.Prosíme o trpělivost,všechny práce se firma snaží stihnout do zámrazu.Jde o odstranění havarijních stavů.

Z pod namesti

Příspěvek od Z pod namesti » 19 lis 2018 15:40

Dekuji, to se da pochopit...tak snad to vyresi co nejdriv.

Zamčeno