Volby 2018

Pravidla fóra
  1. Diskuzní fórum slouží nejen k podávání dotazů či připomínek zastupitelům a zaměstnancům
    městského úřadu, ale především k otevřené debatě mezi jeho uživateli.
  2. Při diskuzi mějte na paměti, že jejím cílem má být kultivovaná výměna názorů vedoucí ke
    společnému hledání pravdy a porozumění. Názorový oponent není nepřítel!
  3. Není přípustné publikovat urážlivé a vulgární příspěvky, dezinformace nebo příspěvky šířící
    nenávist vůči libovolným osobám či skupinám osob, příspěvky vyzývající k násilí ani reklamní
    sdělení. Příspěvky tohoto typu budou odstraněny administrátorem.
  4. Do fóra mohou přispívat registrovaní i neregistrovaní uživatelé.
  5. Podmínkou registrace je zaslání e-mailové adresy, telefonního čísla a používání skutečného
    jména nebo případně obecně známé přezdívky spojené s konkrétní osobou, tak aby uživatel
    mohl být jednoznačně identifikován. Profil, u nějž bude důvodné podezření, že nepatří osobě,
    pod jejímž jménem je registrován, může být smazán.
  6. U příspěvků registrovaných uživatelů je garantováno, že oslovení členové rady, předsedové
    komisí či zaměstnanci městského úřadu budou reagovat na vznesené dotazy.
  7. Pro upozornění na nefunkčnost veřejného osvětlení či jiné drobné závady na městském
    mobiliáři je vhodnější a rychlejší využít přímo e-mailovou adresu: info.ts@urad-nepomuk.cz
    či tel. číslo 606 064 933.
Zamčeno
Jirka

Volby 2018

Příspěvek od Jirka » 22 srp 2018 21:09

Zveřejněné kandidátky mě mírně řečeno znervóznily. Nabídka KSČM je ubohá i s jejich jedničkou a nejen s ní. ODS a NK vsadila na minulost a částečně na dlouhověkost. Já bych nechal důchodce užívat si důchod. Nepomuk potřebuje do vedení mladé lidi s pozitivním myšlením. Snad lidi procitnou a neposvětí svým hlasem skanzen 90.let...

flákači

Re: Volby 2018

Příspěvek od flákači » 24 srp 2018 09:32

Příspěvek smazán z důvodu šíření dezinformací a dehonestace osob. ADMIN
Naposledy upravil(a) Administrátor dne 20 zář 2018 13:06, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Šíření dezinformací, pošpiňování osob

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 24 srp 2018 14:15

Vážený pane/paní
jsem občasnou čtenářkou tohoto diskusního fóra a musím se přiznat, že Váš dehonestující příspěvěk mě, mírně řečeno, zvedl ze židle.
Již v jednom z předešlých příspěvků jsem se nestačila divit tomu, co občané města Nepomuk všechno "ví"o místostarostovi Pavlu Kroupovi a vy jste tomu vskutku nasadil(a) korunu, protože dokonce znáte výši platu úřadujícího místostarosty.
Upozorňuji že s Pavlem Kroupou nejsem nikterak zpřízněna, znám ho pouze jako svého spolužáka ze ZŠ a setkávám se s ním občasně na třídních srazech.
Svými výroky zde jste bohužel pouze prokázal(a) jakoukoli absenci slušnosti a inteligence, protože pakliže se rozhodnu na veřejném diskusním fóru někoho obvinit, tak bych měl svá tvrzení podložit relevantními důkazy, což jste neučinil(a) Vy ani Vám podobní zde, kteří nejsou ani schopni v diskusi uvést své skutečné jméno, na což je už potřeba mít trochu té odvahy, že?
Na rozdíl od Vás Pavel Kroupa, jako jediný z představitelů města komunikuje s občany nejen na tomto diskusním fóru (konkrétně třeba tu: viewtopic.php?f=5&t=75&start=20#p433) ale i ve skutečnosti. Nedávno jsem ho potkala ve Dvorci a ani jsem neměla možnost ho pozdravit, pro zástupy lidí, kteří s ním chtěli něco(cokoli) prodiskutovat. Sama si nedovedu představit tak ohromnou ztrátu soukromí a přesto jsem neviděla, že by místostarosta někoho odmítl nebo neměl čas s někým pohovořit. Sáhněte si do svědomí nejen Vy, ale i vy všichni ostatní, kteří se tu pod anonymními nicky nestydíte napsat z prstu vycucaná obvinění a lži, které si vymýšlíte od stolu, protože zřejmě nemáte nic lepšího na práci. Nikdy bych si nedovolila na veřejném diskusním fóru kritizovat něčí práci, kdybych neměla v ruce průkazné informace o tom, že někdo něco zanedbal, nebo cokoli nesplnil či neudělal.
O Vašem absolutním buranství hovoří hlavně prohlášení o tříhodinové pracovní době a čtyřicetitisícovém platu. Skutečně ráda bych znala zdroj těchto Vašich informací, žijeme v době GDPR a už vidím, jak Vám někdo jen tak na náměstí ukazuje výplatní pásku pana Kroupy :D :D :D
Hodnotit práci místostarosty mi nepřísluší, protože o ní vím málo a pokud bych se rozhodla se o ní něco dozvědět víc, šla bych přímo za dotyčným. Což není případ Váš ani dalších, kteří ví, kolik pan Kroupa bere, co má na stole, s kým se kamarádí, jaký má majetek a dokonce si troufnu tvrdit, že víte i co má doma v ledničce. Bylo by to vážně k smíchu, kdyby to více nebylo k pláči.
Jsem ve stejném věku jako pan Kroupa a jsem přesvědčená, že v čele města by mělo být více mladých lidí, s vizí, s rozhledem, s ochotou dělat leckdy obtížná byť přínosná rozhodnutí a nést za ně odpovědnost. Žila jsem i v jiném městě, kde představiteli města jsou mladí lidé a ve městě to od té doby "žilo" a žije do teď. Důchodci nechť si užívají zasloužený odpočinek a svojí neochotou ke změnám ať nebrzdí rozvoj, ke kterému by mohlo dojít.
Každopádně je důležité, že každý máme možnost "Volby".

problby

Příspěvek od problby » 24 srp 2018 18:22

Příspěvek smazán z důvodu šíření dezinformací a urážek diskutujících. ADMIN
Naposledy upravil(a) Administrátor dne 20 zář 2018 13:11, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Dezinformace, urážky diskutujících

Michal

Příspěvek od Michal » 26 srp 2018 11:40

Nevěřím, že zmizení trpaslíka u sokolovny nesouvisí s odhalením toho se svatozáří. Stalo se to záhy po sobě a vjetnamská autorka, která ten kýč u pyramydy vyrobila za peníze města, sama na trpaslíka u sokolovny odkazuje. Budouci vedení města žádam! zachraňte po dvou letech milník na Borku a dělejte akce i pro Dvorečáky, místo Zelenohorské pošty.

Udiveny

Příspěvek od Udiveny » 26 srp 2018 17:33

Zazil jsem starostovani panu Michka, Maska i Jirana. Za jejich starostovani se ve meste nic nezmenilo. Sumavan- torzo. Hotel ve Dvorci na tom nebyl o mnoho lepe. Dlazba na dolni casti namesti se nejak nepovedla. A asi by toho bylo vice. Teprve v poslednich dvou volebnich obdobich se opravdu zacalo ve meste neco dit. Oba kruhove objezdy, chodnik v Nadrazni, ulozeni rozvodu elektriny pod zem a nove osvetleni ve Dvorci. Takze za poslednimi starosty je aspon neco videt.

trpaslik

Příspěvek od trpaslik » 26 srp 2018 19:00

Dobrej. Každý starosta. něco dokázal jen Vaše pamět je. slabá. Michek nejvíc. Bytovky po. celým městě , dům pro seniory za kostelem, novou budovu školy a hřiště z bazény, opravil oba dva. kostely, vybojoval ORP obec, komuni kaci od Normy do města a tak . Jiran zase Němcův rodný dům. Starosta i tenhle. maká, místostarosta se ale jen a jen veze na vlně úspěchu . Neviděl jsem ho ani jednou, se něco otvíralo a stříhala páska. To o něčem světčí .
Kolik stálo tohle nesmyslné sympozium a jaké byly náklady na tuhle jednu studentku která vytvořila trapárnu ? Prosím konkrétně. !!! Trpaslík na tržišti 500,-- kč, při práci venku vidět nebyla , nikdo na její tvoření nikoho nezval, jakákoliv další hodnota akce hodnota. 0,-- kč. Vše nad 500 ,-- kč je mrhání peněz města. Řika se akce byla za 150 tisíc,-- kč. Je to tak? Studentů pět? Trpaslík 30 tisíc,-- kč? A ještě takovej hnusnej!!!! Kamarát z Budějek samozřejmě nezná místní poměry ani kruháč u sokolovny řekl že trapnější a neuctivější výzdobu za peníze města nikdy nevyděl.
Jakej místostarosta taková výzdoba. Byl odhalení osobně odhalení a smál. se na fotkách. To kamaráda dodělalo. No dotáhlnul do konce a mohl odhalit a být fotkách. Bude zapsán jako místostarosta z trpaslíkem.

Martina

Příspěvek od Martina » 01 zář 2018 11:55

Příspěvek smazán z důvodu šíření dezinformací a dehonestace osob. ADMIN

Petr Novy

Příspěvek od Petr Novy » 01 zář 2018 15:06

Pani/slecno Martino, to muselo dat prace to tak pekne sepsat a pritom takova blbost :lol:

Kovář

Příspěvek od Kovář » 06 zář 2018 13:48

Přesouvám vlákno do správné sekce. Pane Holub, napsal jste: "To záleží na názoru a přístupu. Já s ním byl v radě 12 let a nemám problem, ale to bude asi věkem a zkušeností s vedením lidí."

Nemyslím si, že bych byl jankovitý nebo že by to bylo věkem. Kdyby vás jako mně před 4 roky za jím vykonstruované smyšlené udání vyšetřovala policie a po městě bylo z jeho okolí v době voleb vypouštěno, jak jsem rozkrádal město a že budu sedět, tak byste na něj měl asi jiný názor. Nepotřebuji, aby mně 12 let někdo mazal med kolem huby. Stačily mi 4 roky a nebýt této události, byl bych ochoten ho tolerovat, právě v zájmu kontinuity a dát mu nějaké mantinely, ale tohle ne. Ať to každý ví - pokud bych měl po volbách sedět v Radě města v jakékoliv pozici, tak jedině s podmínkou změny dotyčného za jinou osobu.

Zamčeno