Volby 2018
Pravidla fóra
- Diskuzní fórum slouží nejen k podávání dotazů či připomínek zastupitelům a zaměstnancům
městského úřadu, ale především k otevřené debatě mezi jeho uživateli. - Při diskuzi mějte na paměti, že jejím cílem má být kultivovaná výměna názorů vedoucí ke
společnému hledání pravdy a porozumění. Názorový oponent není nepřítel! - Není přípustné publikovat urážlivé a vulgární příspěvky, dezinformace nebo příspěvky šířící
nenávist vůči libovolným osobám či skupinám osob, příspěvky vyzývající k násilí ani reklamní
sdělení. Příspěvky tohoto typu budou odstraněny administrátorem. - Do fóra mohou přispívat registrovaní i neregistrovaní uživatelé.
- Podmínkou registrace je zaslání e-mailové adresy, telefonního čísla a používání skutečného
jména nebo případně obecně známé přezdívky spojené s konkrétní osobou, tak aby uživatel
mohl být jednoznačně identifikován. Profil, u nějž bude důvodné podezření, že nepatří osobě,
pod jejímž jménem je registrován, může být smazán. - U příspěvků registrovaných uživatelů je garantováno, že oslovení členové rady, předsedové
komisí či zaměstnanci městského úřadu budou reagovat na vznesené dotazy. - Pro upozornění na nefunkčnost veřejného osvětlení či jiné drobné závady na městském
mobiliáři je vhodnější a rychlejší využít přímo e-mailovou adresu: info.ts@urad-nepomuk.cz
či tel. číslo 606 064 933.
Re: Volby 2018
Nemá být místo O písmeno B? Pak by to jméno s cestou vedoucí na vlastní disk sedělo. 

https://www.nepomuk.cz/data/catalog/zas ... -f3468.pdf - je na stránkách už delší dobu, tak za týden bude dohadům konec ...
jana píše: ↑25 říj 2018 19:33https://www.nepomuk.cz/data/catalog/zas ... -f3468.pdf - je na stránkách už delší dobu, tak za týden bude dohadům konec ...
o tom to ale přeci není...

Pan Pablo by byl asi rád místostarosta, tak tu podsouvá ostatním jak hlasovat. Místostrosta navíc by stál město ale za 4 roky 3,5-4miliony korun. Díky, nechceme.
Vypadá to na duo Švec-Holub.
Vypadá to na duo Švec-Holub.

-
- Jméno a příjmení: Pavel Kroupa
Na pomluvy jsem si na tomhle fóru už celkem zvyknul. Proto také nepřispívám a nereaguji na takové příspěvky.
Zdejší hrátky se ale asi posunuly na vyšší level.
Netuším, proč bych sem cokoliv dával pod nickem Pablo, kupodivu mám vlastní registrovaný profil.
Zdejší hrátky se ale asi posunuly na vyšší level.
Netuším, proč bych sem cokoliv dával pod nickem Pablo, kupodivu mám vlastní registrovaný profil.
pablík píše: "Pan Pablo by byl asi rád místostarosta, tak tu podsouvá ostatním jak hlasovat. Místostrosta navíc by stál město ale za 4 roky 3,5-4miliony korun. Díky, nechceme.Vypadá to na duo Švec-Holub."
Že něco nějak vypadá ještě neznamená, že to tak doopravdy bude.
Že něco nějak vypadá ještě neznamená, že to tak doopravdy bude.
Tak jsem dnes zaslechl, že ANO se rozpadlo na 2 frakce, starosta bude Kovář, místostarosta Vokurka a radní Němec, Mareček a Novák... tak tuhle variantu jsem opravdu nečekal, pokud to tak opravdu je....
Matematicky to na hlasy zastupitelů asi těsně vychází. No, jestli to tak fakt bude, tak gratuluju Nepomuku k vládě k*kotů a ztraceným čtyřem rokům.bohouš píše: ↑30 říj 2018 13:29Tak jsem dnes zaslechl, že ANO se rozpadlo na 2 frakce, starosta bude Kovář, místostarosta Vokurka a radní Němec, Mareček a Novák... tak tuhle variantu jsem opravdu nečekal, pokud to tak opravdu je....
Těšit se určitě můžem i na opětovné zrušení tohoto fóra