Trpaslík

Pravidla fóra
  1. Diskuzní fórum slouží nejen k podávání dotazů či připomínek zastupitelům a zaměstnancům
    městského úřadu, ale především k otevřené debatě mezi jeho uživateli.
  2. Při diskuzi mějte na paměti, že jejím cílem má být kultivovaná výměna názorů vedoucí ke
    společnému hledání pravdy a porozumění. Názorový oponent není nepřítel!
  3. Není přípustné publikovat urážlivé a vulgární příspěvky, dezinformace nebo příspěvky šířící
    nenávist vůči libovolným osobám či skupinám osob, příspěvky vyzývající k násilí ani reklamní
    sdělení. Příspěvky tohoto typu budou odstraněny administrátorem.
  4. Do fóra mohou přispívat registrovaní i neregistrovaní uživatelé.
  5. Podmínkou registrace je zaslání e-mailové adresy, telefonního čísla a používání skutečného
    jména nebo případně obecně známé přezdívky spojené s konkrétní osobou, tak aby uživatel
    mohl být jednoznačně identifikován. Profil, u nějž bude důvodné podezření, že nepatří osobě,
    pod jejímž jménem je registrován, může být smazán.
  6. U příspěvků registrovaných uživatelů je garantováno, že oslovení členové rady, předsedové
    komisí či zaměstnanci městského úřadu budou reagovat na vznesené dotazy.
  7. Pro upozornění na nefunkčnost veřejného osvětlení či jiné drobné závady na městském
    mobiliáři je vhodnější a rychlejší využít přímo e-mailovou adresu: info.ts@urad-nepomuk.cz
    či tel. číslo 606 064 933.
Kvyklop

Re: Trpaslík

Příspěvek od Kvyklop » 04 říj 2018 13:26

Nepomucká trpasličí aféra je pěkně trapná, pan Holub a spol. by se měli stydět.

františek holub

Příspěvek od františek holub » 04 říj 2018 13:32

Jenom dotaz,za co bych se měl stydět?

františek holub

Příspěvek od františek holub » 04 říj 2018 16:10

Dobrý den,
zatím asi přemýšlíte o tom co na moji otázku odpovědět, tak já Vám ve svém posledním příspěvku v tomto období napíšu,co si o tom myslím já.
Celá trpasličí historie začala jako malá provokace ,která měla vést k zamyšlení nad tím co předcházelo a proč k tomu došlo.
Z mého hlediska k tomu všemu došlo z toho důvodu,že si jako své volené zástupce v mnoha případech volíte lidi,kteří se bojí osobní zodpovědnosti a tento strach z důsledků svého rozhodnutí zakrývají pod rouškou demokratických postupů a anket,aby se mohli odvolávat na přání veřejnosti.
Přeji dobrou volbu pro další roky.

Marta

Příspěvek od Marta » 14 říj 2018 14:56

Dejte prosím na kruháč u benziny něco normálního, například od pana sochaře Fialy z Klatov. Až bude jiný místostarosta za měsíc.

Bez černý

Příspěvek od Bez černý » 14 říj 2018 15:47

Umístění díla na kruhovém objezdu souvisí s postem místostarosty jak prosím? to

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 15 říj 2018 07:51

A co ten trpaslík před starou školou? Přizvednut, stal se největším trpaslíkem na celém Nepomuku a na podstavci nápis "Obětem válek". On, který významně přispěl ke vzniku nejkrvavější války v dějinách lidstva. Tomu říkám černý humor.

Občan

Příspěvek od Občan » 15 říj 2018 13:08

Dobrý den,
zesměšňovat osobu symbolizující vznik českého státu může jen hloupý a podlý člověk!
Občan

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 15 říj 2018 13:40

Budiž, ať jsem hloupým a podlým člověkem, nicméně pokud vím, český stát tu existoval dávno před touto "osobou". Ta se zasloužila pouze o vznik slepence bez jakékoliv historické reminiscence. Slepence, jehož "kvality" umožnily po pouhých dvaceti létech další "osobě" bez velké námahy zblbnout významnou část Čechů a existenci prastarého českého státu dokonat. Proč tedy vedle tohoto trpaslíka s bradkou nepostavit před školu ještě trpaslíka s patkou a knírkem a další trpaslíky, kteří s úspěchem pokračovali v odkazu výše zmiňované "osoby". A uzavírat by to mohl současný trpaslík Bureš, rodem taktéž zpoza Tater. Tím by se historický kruh pěkně uzavřel. A místo nápisu "obětem válek" mohla by zde být umístěna cedule "Galerie hrobaříků českého státu".

Hrobařík

Příspěvek od Hrobařík » 15 říj 2018 14:52

Návštěvník píše:
15 říj 2018 13:40

???
Nejste hloupý, spíš jen zahořklý a frustrovaný :lol: Jít takhle anonymně proti T.G.M., to vás asi něco musí hrozně užírat.
Alternativní historie je zajímavé intelektuální cvičení, ale spíš do hospody k pivu, ne do veřejné diskuse, kde je váš příspěvek navíc off topic.
Jděte raději na vzduch, do lesa, objímat stromy, uleví se vám.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 15 říj 2018 15:38

Co jsem chtěl, jsem napsal. Frustrován nejsem a pokud se mi zdá, že jo, vykropím si palici. To je osvědčený postup, který jsem zdědil od svých předků, tak proč ho měnit. Následná kocovina dá snadno zapomenout na marné špekulace. A máte pravdu, moje příspěvky jsou off topic. Teď tedy jeden on toppic (je to správně?). Nový trpaslík, který vylezl sám a na vlastní náklady z byvších stříbrných dolů zrovna na kruháči u sokny aby nahradil svého uneseného druha, je nejlepčím trpaslíkem v Nepomuku.

Zamčeno