Volby 2018
Pravidla fóra
- Diskuzní fórum slouží nejen k podávání dotazů či připomínek zastupitelům a zaměstnancům
městského úřadu, ale především k otevřené debatě mezi jeho uživateli. - Při diskuzi mějte na paměti, že jejím cílem má být kultivovaná výměna názorů vedoucí ke
společnému hledání pravdy a porozumění. Názorový oponent není nepřítel! - Není přípustné publikovat urážlivé a vulgární příspěvky, dezinformace nebo příspěvky šířící
nenávist vůči libovolným osobám či skupinám osob, příspěvky vyzývající k násilí ani reklamní
sdělení. Příspěvky tohoto typu budou odstraněny administrátorem. - Do fóra mohou přispívat registrovaní i neregistrovaní uživatelé.
- Podmínkou registrace je zaslání e-mailové adresy, telefonního čísla a používání skutečného
jména nebo případně obecně známé přezdívky spojené s konkrétní osobou, tak aby uživatel
mohl být jednoznačně identifikován. Profil, u nějž bude důvodné podezření, že nepatří osobě,
pod jejímž jménem je registrován, může být smazán. - U příspěvků registrovaných uživatelů je garantováno, že oslovení členové rady, předsedové
komisí či zaměstnanci městského úřadu budou reagovat na vznesené dotazy. - Pro upozornění na nefunkčnost veřejného osvětlení či jiné drobné závady na městském
mobiliáři je vhodnější a rychlejší využít přímo e-mailovou adresu: info.ts@urad-nepomuk.cz
či tel. číslo 606 064 933.
Re: Volby 2018
Tak to bych se hodne divil, kdyby pan doktor Kroupa podporil se Zelenymi koalici, aniz by zustal mistostarostou.
Proč ne? V nabídce byl Místostarosta, 2 posty radních a kontrola nad investicemi. V opozici nic nezmění.
Také to tak vidím. Programy podobné, společný zájem Švece a Jiránka o sport. Zájem na rychlém dokončení zóny Pod Oborou. A Zelení a ANO bylo v pořádku? ANO s nečleny ANO je stejně jen něco jako logo na tričku.
nevidím důvod aby zůstával místostarostou, ve volbách vyhráli jiní ...Pavel píše: ↑12 říj 2018 15:38Tak to bych se hodne divil, kdyby pan doktor Kroupa podporil se Zelenymi koalici, aniz by zustal mistostarostou.
Pane Holube, v Nepomuku se na jednom konci jeden uprdne a na druhým konci to cítíte. všichni vědí, že to, co měli Zelení, bylo nyní volné pro jiné. Prosím Vás! První, na co se snad nové vedení radnice zaměří, bude Fénix a pracovní úvazky v něm. Otevírací doba stále kratší, platy vyšší a už 3 pracovnice. Navíc účastníků kurzů i samotné nabídky kurzů značně ubylo, pracovnice byly vybrány jen ze známosti, vypište transparentní nabídku práce na někoho schpného. 16 hodin týdně je jeden úvazek 0,4. Účetnictví by mělo vést samo město, ne někdo známý doma.
pondělí 10-12, 13-15 | úterý 10-12, 13-15 | středa 10-12, 13-18, čtvrtek a pátek jen telefonicky.
Manýry a melouchy pana ex místostarosty Kroupy je potřeba rázně ukončit.
To by si pak mohl Pepa Jiránek udělat 3 pracovnice na SK Dvorec placené městem, ale on bude jistě férovej chlap! Fandíme mu.
pondělí 10-12, 13-15 | úterý 10-12, 13-15 | středa 10-12, 13-18, čtvrtek a pátek jen telefonicky.
Manýry a melouchy pana ex místostarosty Kroupy je potřeba rázně ukončit.
To by si pak mohl Pepa Jiránek udělat 3 pracovnice na SK Dvorec placené městem, ale on bude jistě férovej chlap! Fandíme mu.
Dobrý den,
Vzhledem k tomu,že tak jako každý podzim mám rýmu,necítím stejné větry,jako Růžičkovi.
Když jsem v roce 2002 přišel s SNK,tedy těmi původními a opravdu nezávislým,i na radnici ,prosadili jsme sestavení vedení města podle pořadí výsledků voleb a fungovalo to.
Hraní si na opozici a koalici a oznaćení vedení města jako vládu přišlo až v roce 2010..
Mám za to že by bylo vhodné se po těchto volbách vrátit ke starému systému a dosazovat lidí podle schopnosti a odvedené práce a na podle zbožných přání jednotlivců.
Vzhledem k tomu,že tak jako každý podzim mám rýmu,necítím stejné větry,jako Růžičkovi.
Když jsem v roce 2002 přišel s SNK,tedy těmi původními a opravdu nezávislým,i na radnici ,prosadili jsme sestavení vedení města podle pořadí výsledků voleb a fungovalo to.
Hraní si na opozici a koalici a oznaćení vedení města jako vládu přišlo až v roce 2010..
Mám za to že by bylo vhodné se po těchto volbách vrátit ke starému systému a dosazovat lidí podle schopnosti a odvedené práce a na podle zbožných přání jednotlivců.