Volby 2018

Pravidla fóra
  1. Diskuzní fórum slouží nejen k podávání dotazů či připomínek zastupitelům a zaměstnancům
    městského úřadu, ale především k otevřené debatě mezi jeho uživateli.
  2. Při diskuzi mějte na paměti, že jejím cílem má být kultivovaná výměna názorů vedoucí ke
    společnému hledání pravdy a porozumění. Názorový oponent není nepřítel!
  3. Není přípustné publikovat urážlivé a vulgární příspěvky, dezinformace nebo příspěvky šířící
    nenávist vůči libovolným osobám či skupinám osob, příspěvky vyzývající k násilí ani reklamní
    sdělení. Příspěvky tohoto typu budou odstraněny administrátorem.
  4. Do fóra mohou přispívat registrovaní i neregistrovaní uživatelé.
  5. Podmínkou registrace je zaslání e-mailové adresy, telefonního čísla a používání skutečného
    jména nebo případně obecně známé přezdívky spojené s konkrétní osobou, tak aby uživatel
    mohl být jednoznačně identifikován. Profil, u nějž bude důvodné podezření, že nepatří osobě,
    pod jejímž jménem je registrován, může být smazán.
  6. U příspěvků registrovaných uživatelů je garantováno, že oslovení členové rady, předsedové
    komisí či zaměstnanci městského úřadu budou reagovat na vznesené dotazy.
  7. Pro upozornění na nefunkčnost veřejného osvětlení či jiné drobné závady na městském
    mobiliáři je vhodnější a rychlejší využít přímo e-mailovou adresu: info.ts@urad-nepomuk.cz
    či tel. číslo 606 064 933.
Zamčeno
A man without dog

Re: Volby 2018

Příspěvek od A man without dog » 28 zář 2018 20:57

Copak řídit stát, ale co to řízení pod vlivem, pane starosto?
Pivíčka, paňáčky a hup do teréňáku a krosit si to přes louku z hospody domů.
Žádné spekulace, svědků dost!

no more pic use

Příspěvek od no more pic use » 30 zář 2018 11:24

V Zelených listech jsem si přečetl, jak nám strana Zelených zajistila domácí kompostér. Přitom mám výpůjční smlouvu s mikroregionem Nepomuk, kde je předsedou starosta Švec. Studie na čekárnu u kostela stála víc než čekárna. A jak dlouho budoval Kroupa čekárnu?, 3 roky. Mrzli jsme na větru a dešti. Na plánovací setkání k čekárně (strašná kravina vůbec organizovat něco takového) nikdo nepřišel. Neustále pan Kroupa mluví o oživení Zelené Hory, a když tam přijel hejtman, na schůzce prý vůbec nebyl. Na webu k návštěve hejtmana nic není, na rozdíl od mnoha kravin. Asi cenzura. Bude něco v novinách? Pochybuju. Většina mladých odešla za poslední 4 roky kvůli němu, neměli kde stavět. Hnusná Norma je tu jen kvůli němu. Raději by rozhlednu za 10 milionů s výhledem nikam,místo hřiště pro děti. Nechce podporovat mladé rodiny, ale raději staré babky. Těm dává na nové střechy dotaci na barabizny bo celém městě. a ony za 2 roky natáhnou brka a město z nich na daních nemá i tak nic. Lež má ale krátké nohy. Když se za poslední 4 roky něco otvíralo, nebyl tam. Protože na tom neměl zásluhy. I tu blbou čekárnu musel dodělat pan Holub, který se nad jeho nešikovností po třech letech slitoval. Kroupu fakt ne.
Starosta se po práci možná rád občas napije, ale jinak maká i 12 hodin denně, víkendy oddává a věnuje se delegacím. Nevyhazuje za studie, trpaslíky, neblokuje nový supermarket, nové obytné zóny, nevymýšlí kraviny typu rozhledna v údolí, nedělá si akce za peníze města u sebe doma. Je někdy svéráz, ale pro město velmi důležitý. Na dotacích sehnal 85 milionů, majitele průmyslové zóny a další kauzy vyřešil levou zadní. Předchozí vedení to řešili a výsledek žádný nebyl. Já volím Švece! Bez Kroupy vše poběží lépe dále, akce stejně organizuje paní Šašková v infocentru. Známemu stánkaři volá vždy ona.

já to Tuším

Příspěvek od já to Tuším » 30 zář 2018 19:26

pane tajemný, už zase? To si myslíte, že nikdo Netuší, kdo jste?

Tušil

Příspěvek od Tušil » 30 zář 2018 20:50

Já jsem slyšel o té zastávce jinou variantu... zastávka prý byla měsíce hotová, ale Holub chtěl Kroupu znemožnit, tak zastávka celou dobu ležela na skladě, aby byl Kroupa znemožněn před lidma jako neschopnej. Pokud je to pravda a radní tak kvůli znemožnění místostarosty takhle opravdu konal a nechal lidi na dešti, ačkoliv zastávka měsíce ležela pár stovek metrů vedle, tak to je fakt hustý....

františek holub

Příspěvek od františek holub » 01 říj 2018 07:27

Dobrý den,už jsem se bál že mě letos nikdo s nějakou blbostí nenapadne,ale když už je to tady tak musím pisateli sdělit i další své prohřešky o kterých neví.
Rozbil jsem Pavlovi Kroupovi autíčko na klíček,schoval jsem mu dudlíka a tahal jsem ho za dredy.

pozorovatel

Příspěvek od pozorovatel » 01 říj 2018 09:27

Tak jsem zjistil že nám soudružka Marušincová nekandiduje nebo je skrytá jako náhradnice a když se to povede tak bude zase místo starostka nebo snad starostka nebo ji stačí dělat přecetkyni revizní komise u bytového družstva Přeštice.

Prvočinitel

Příspěvek od Prvočinitel » 01 říj 2018 13:30

Tak pan Holub se nám přiznává! A co třeba prozradit, kdo skutečně vyrábí pro město a celý mikroregion ty dotované kontejnery?
Slušný kšeftík, nebo ne?

františek holub

Příspěvek od františek holub » 01 říj 2018 13:54

Milý prvočiniteli ,kontejnery dodávala v první várce firma AGROWEST a ve druhé várce firma CTS CHARVÁT Okřínek,
protože jsem očekával tyhle kecy tak jsem se ani do soutěže nehlásil.
Zastávku podle mého návrhu (zdarma),vyrobila firma Kovárna Havlík a co Vás ještě zajímá?

Jan Turč
Jméno a příjmení: Jan Turč

Příspěvek od Jan Turč » 01 říj 2018 15:19

no more pic use píše:
30 zář 2018 11:24

sehnal ......... majitele průmyslové zóny ............
O průmyslové zóně bych se ani nezmiňoval. Je na nesmyslném místě bez dopravní obslužnosti a to se hned tak nevidí. Města s rozumným vedením zřizují tyto zóny mimo obce, tak aby jejich provoz nezatěžoval obyvatelstvo. To je ale průšvih dřívější zastupitelů. Nyní měl štěstí, že fa. Klaus zřejmě potřebuje expandovat. Jinými slovy. Pokud by tomu tak nebylo, tak je prům. zóna prázdná i nadále. Tak to žádná zásluha není. A vzhledem k současné situaci na trhu práce to zaměstnanost zdejších lidí nezvýší. O profesní struktuře ani nemluvím. Zkrátka ti kvalifikovaní budou i nadále za prací dojíždět zejména do Plzně.

Nevolič ANO

Příspěvek od Nevolič ANO » 01 říj 2018 20:53

Obdivovatel pan starosty hulváta píše i další nesmysly: "Švec sehnal dotace za 85 mil." Chtěl bych vidět, jak napsal nějakou žádost o dotaci! A proč taky? Na všechno má přece tajemníka! Pak může v klidu utužovat vztahy se sousedními obcemi na pravidelných kafíčkách s kamarádem starostou Bartoškem a po večerech referovat o plnění volebního programu v hospodě na hřišti.

Zamčeno