Volby 2018
Pravidla fóra
- Diskuzní fórum slouží nejen k podávání dotazů či připomínek zastupitelům a zaměstnancům
městského úřadu, ale především k otevřené debatě mezi jeho uživateli. - Při diskuzi mějte na paměti, že jejím cílem má být kultivovaná výměna názorů vedoucí ke
společnému hledání pravdy a porozumění. Názorový oponent není nepřítel! - Není přípustné publikovat urážlivé a vulgární příspěvky, dezinformace nebo příspěvky šířící
nenávist vůči libovolným osobám či skupinám osob, příspěvky vyzývající k násilí ani reklamní
sdělení. Příspěvky tohoto typu budou odstraněny administrátorem. - Do fóra mohou přispívat registrovaní i neregistrovaní uživatelé.
- Podmínkou registrace je zaslání e-mailové adresy, telefonního čísla a používání skutečného
jména nebo případně obecně známé přezdívky spojené s konkrétní osobou, tak aby uživatel
mohl být jednoznačně identifikován. Profil, u nějž bude důvodné podezření, že nepatří osobě,
pod jejímž jménem je registrován, může být smazán. - U příspěvků registrovaných uživatelů je garantováno, že oslovení členové rady, předsedové
komisí či zaměstnanci městského úřadu budou reagovat na vznesené dotazy. - Pro upozornění na nefunkčnost veřejného osvětlení či jiné drobné závady na městském
mobiliáři je vhodnější a rychlejší využít přímo e-mailovou adresu: info.ts@urad-nepomuk.cz
či tel. číslo 606 064 933.
Re: Volby 2018
Jestli se nepletu, tak pan Kroupa je radním pro kulturu. Radním pro investice a rozvoj města je Mgr. Baroch.
A v oblasti kultury došlo k největšímu zlepšení za posledních 30 let.
Oficielně je radním pro Kulturu, cestovní ruch, památkovou péči, územní plánování. A pan Marek Baroch není uvolněný, na radnici proto nesedí. Je advokát někde v Klatovech. Stavební technik nám vyprávěl, jak to chodí. Za neopravený hřbitov a propadnutí dotace opravdu může pan Kroupa. Záleží, zda kulturu typu sympozia a akce na Zelenohorské poště za prachy města v Nepomuku chceme. V cestovním ruchu se nic nezměnilo. Zelená Hora zavřená, svatý Jan má ostudu s trpaslíkem. Zbytečně a ve velkém utrácet naše daně (to nejsou žádné cizí peníze města, ale to, co stát strhává každý měsíc z naší výplaty) umí každý. Trpaslíka za 160000 Kč jsme si zaplatili proto z daní. A říkat, jak to pak jede. Já budu volit jiné strany.
Jestli vám to říkal nejschopnější stavební technik na světě Tomáš Chouň, tak to tak jistě bude. 

Diskuzní forum čtu vcelku pravidelně a neměl jsem v plánu se zde vyjadřovat. Nicméně mi to nedá. Poslední cca. 3-4 týdny tu čtu, jak jsou všichni neskutečně odvážní, jak to na zasedání zastupitelstva všem členům tohoto orgánu "vytmaví", jak nenechají projít parcely či stavbu hřiště, aniž by si k tomu něco na zastupitelstvu neřekli...
A výsledek? 20. 9. 2018 jsem se na zastupitelstvu byl podívat a počet lidí, kteří vystoupili veřejně se svým názorem, se dal spočítat skoro na prstech jedné ruky. Za nejodvážnější jsem považoval výstup p. Zemana a p. Vokurky. Oba dva mluvili jasně, k věci a řekli své připomínky. Ale kde byli ostatní hrdinové tohoto diskuzního fóra? Kde jste byli, když jste to mohli říci pánům Kroupovi, Švecovi, Netušilovi či Němcovi do očí? Nakonec to byl sám Němec, který vystoupil a řekl svůj názor na parcelaci i na to, co je o něm psáno zde na fóru. Nikdo na jeho vystoupení nereagoval. A co místostarosta, kterého tu všichni kritizují. Proč nikdo z vás nevystoupil z anonymity internetové diskuze?
Ke kritizované stavbě hřiště se nevyjádřil vůbec nikdo! I když chápu, že za to mohlo i zařazení tohoto bodu (úmyslně?) na konec jednání, tedy někdy ke 23. hodině. Přesto se ptám, kde byli všichni diskutéři tohoto fóra, kterým jde tak o blaho obce? Báli jste se snad jít k mikrofonu, stojícímu v prostoru?
A výsledek? 20. 9. 2018 jsem se na zastupitelstvu byl podívat a počet lidí, kteří vystoupili veřejně se svým názorem, se dal spočítat skoro na prstech jedné ruky. Za nejodvážnější jsem považoval výstup p. Zemana a p. Vokurky. Oba dva mluvili jasně, k věci a řekli své připomínky. Ale kde byli ostatní hrdinové tohoto diskuzního fóra? Kde jste byli, když jste to mohli říci pánům Kroupovi, Švecovi, Netušilovi či Němcovi do očí? Nakonec to byl sám Němec, který vystoupil a řekl svůj názor na parcelaci i na to, co je o něm psáno zde na fóru. Nikdo na jeho vystoupení nereagoval. A co místostarosta, kterého tu všichni kritizují. Proč nikdo z vás nevystoupil z anonymity internetové diskuze?
Ke kritizované stavbě hřiště se nevyjádřil vůbec nikdo! I když chápu, že za to mohlo i zařazení tohoto bodu (úmyslně?) na konec jednání, tedy někdy ke 23. hodině. Přesto se ptám, kde byli všichni diskutéři tohoto fóra, kterým jde tak o blaho obce? Báli jste se snad jít k mikrofonu, stojícímu v prostoru?
-
- Jméno a příjmení: Pavel Kroupa
Rád bych pozval místní diskutéry na předvolební debatu, která se uskuteční v úterý 2. října od 19h na sále U Zeleného stromu.
Dobrý den, prohlédl jsem si dnes doručené kandidátky. Bydlím tu již 22 let, tak už mě nic nepřekvapí. Ale myslím si, že pokud někdo kandiduje na starostu, tak by měl reagovat na připomínky a hlavně odpovídat na položené otázky. Jsou na to obecně stanovená pravidla (lhůta 30 dní) ale hlavně je to slušnost. Musím konstatovat, že panu Ing. Švecovi se to, alespoň v mém případě nepodařilo. V průběhu května proběhla mezi ním a mnou písemná komunikace, týkající se Podbrdského setkání legend. Pan starosta odepsal sice na můj původní dopis, ale na moji následnou reakci, předanou podatelně MÚ dne 18. 5. 2018, která obsahovala kromě jiného i 4 jednoduché otázky, dosud neodpověděl a zřejmě už se odpovědi nedočkám. Vše můžu doložit písemným doklady. A pokud se tady zmiňovala úroveň starostů v minulosti. To věc názoru. Všichni by se ale měli jít učit ke starostovi města Kemnath. Potkal jsem se sním při návštěvě tamního včelařského spolku. Tak snad volby dopadnou dobře.
Starosta měl asi jiné starosti.
Dnes jsem zahlédla, jak pracovníci Technických služeb staví u kruháče Andrejovo stánek s koblihami.
Inu, řídit stát i město jako firmu. Vlastní firmu.
Ano, bude líp.
Dnes jsem zahlédla, jak pracovníci Technických služeb staví u kruháče Andrejovo stánek s koblihami.
Inu, řídit stát i město jako firmu. Vlastní firmu.
Ano, bude líp.