Výsadba

Pravidla fóra
  1. Diskuzní fórum slouží nejen k podávání dotazů či připomínek zastupitelům a zaměstnancům
    městského úřadu, ale především k otevřené debatě mezi jeho uživateli.
  2. Při diskuzi mějte na paměti, že jejím cílem má být kultivovaná výměna názorů vedoucí ke
    společnému hledání pravdy a porozumění. Názorový oponent není nepřítel!
  3. Není přípustné publikovat urážlivé a vulgární příspěvky, dezinformace nebo příspěvky šířící
    nenávist vůči libovolným osobám či skupinám osob, příspěvky vyzývající k násilí ani reklamní
    sdělení. Příspěvky tohoto typu budou odstraněny administrátorem.
  4. Do fóra mohou přispívat registrovaní i neregistrovaní uživatelé.
  5. Podmínkou registrace je zaslání e-mailové adresy, telefonního čísla a používání skutečného
    jména nebo případně obecně známé přezdívky spojené s konkrétní osobou, tak aby uživatel
    mohl být jednoznačně identifikován. Profil, u nějž bude důvodné podezření, že nepatří osobě,
    pod jejímž jménem je registrován, může být smazán.
  6. U příspěvků registrovaných uživatelů je garantováno, že oslovení členové rady, předsedové
    komisí či zaměstnanci městského úřadu budou reagovat na vznesené dotazy.
  7. Pro upozornění na nefunkčnost veřejného osvětlení či jiné drobné závady na městském
    mobiliáři je vhodnější a rychlejší využít přímo e-mailovou adresu: info.ts@urad-nepomuk.cz
    či tel. číslo 606 064 933.
Tere

Výsadba

Příspěvek od Tere » 01 bře 2019 16:22

Zajímalo by mě, zda se v Nepomuku začnou vysazovat nové stromky. Některé bylo nutno porazit, jiné zlomila příroda. Bohužel jsem neviděla ani na podzim, že by se začalo s obnovou stromů. Myslím, že je to v současné době potřeba.

Jan K
Jméno a příjmení: Jan Kincl

Re: Výsadba

Příspěvek od Jan K » 01 bře 2019 17:48

Bylo by krásné, kdyby byl Nepomuk zelenější. Více stromů, více keřů (ideálně husté a bobulonosné, ať těší nejen lidi, ale hlavně ptactvo), hezčí trávníky ... Zasnít se je krásné, ale realita bude asi jiná. Mnohým lidem zeleň spíš vadí, rozumnou péči a údržbu často nahrazuje pozvolná devastace, a k tomu je rok od roku bláznivější počasí i lidé, takže se obávám, že zelenější budou jen trubičky detekující přítomnost alkoholu v dechu nebo nevhodně skladované potraviny.

Konvalinka

Příspěvek od Konvalinka » 03 bře 2019 18:06

Když jsem pracoval u městského úřadu na údržbě zeleně zasadil jsem ze svého více jak sto keřů a nějaké stromy jak v bytovkách tak u hřbytova i ve Dvorci v matřské školce dělal jsem to jen za plat už se za tu dobu několik stromů a keřů zničilo, ale něco tu pomě zůstalo tak ať se někdo přidá
já se zůčasnil i obnovy tří parků ve městě na Otáčce,v Husově ulici a u Špitálu.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 03 bře 2019 22:18

Konvalinko = dost dobrý. :mrgreen:

Host

Příspěvek od Host » 05 bře 2019 09:08

Je hezké vysadit stromy a zeleň, ale kdo to bude udržovat, uklízet listí? Ještě není uklizeno od podzimu....

Tere

Příspěvek od Tere » 05 bře 2019 16:56

Pane Konvalinka, vás jsem vždycky chválila, bylo to tady za vás pěkný, a chválím vás dodnes, rozuměl jste tomu, co děláte.

Konvalinka

Příspěvek od Konvalinka » 05 bře 2019 23:36

Děkuji za pochvalu.

Zamčeno