Koncert Evy Urbanové
Pravidla fóra
- Diskuzní fórum slouží nejen k podávání dotazů či připomínek zastupitelům a zaměstnancům
městského úřadu, ale především k otevřené debatě mezi jeho uživateli. - Při diskuzi mějte na paměti, že jejím cílem má být kultivovaná výměna názorů vedoucí ke
společnému hledání pravdy a porozumění. Názorový oponent není nepřítel! - Není přípustné publikovat urážlivé a vulgární příspěvky, dezinformace nebo příspěvky šířící
nenávist vůči libovolným osobám či skupinám osob, příspěvky vyzývající k násilí ani reklamní
sdělení. Příspěvky tohoto typu budou odstraněny administrátorem. - Do fóra mohou přispívat registrovaní i neregistrovaní uživatelé.
- Podmínkou registrace je zaslání e-mailové adresy, telefonního čísla a používání skutečného
jména nebo případně obecně známé přezdívky spojené s konkrétní osobou, tak aby uživatel
mohl být jednoznačně identifikován. Profil, u nějž bude důvodné podezření, že nepatří osobě,
pod jejímž jménem je registrován, může být smazán. - U příspěvků registrovaných uživatelů je garantováno, že oslovení členové rady, předsedové
komisí či zaměstnanci městského úřadu budou reagovat na vznesené dotazy. - Pro upozornění na nefunkčnost veřejného osvětlení či jiné drobné závady na městském
mobiliáři je vhodnější a rychlejší využít přímo e-mailovou adresu: info.ts@urad-nepomuk.cz
či tel. číslo 606 064 933.
Koncert Evy Urbanové
Koukám jak mizí vstupenky na Urbanovou v květnu 2021 v Nepomuku. Budou i na Vánoce? Chtěla jsem je nakoupit jako dárky.
Re: Koncert Evy Urbanové
Tak to bude nejspíš dotaz na nějakého majitele křišťálové koule, ten to bude jistě vědět.... A co koupit vstupenky teď a schovat je pod ten stromeček? Ještě je taky otázka, zda koncert vůbec povolí strýček Covid.
Já na to zatím nemám prašulky. Ale bude to úžasné. Jistě to bude, je to venku. Nebo se to přesune. Až bude více tepla. A píší, že o penízky nepřijdeme tak jak tak. Raděsji si půjčím penízky a koupím to zítra. Chci být s rodinkou vpředu za těch 750 korun, těh je nyní již jen malinko. To již Nepomuk nezažije
Přátelé. S tím musíme počítat. Je to jediný koncert Evičky v celé její kariéře doma v Nepomuku. S orchestrem Národního divadla! Lístky se prodávají 2 týdny a je to mazec, jak to zmizelo. Jen jednou byla na Zelené hoře nahoře v kostele, na pár árií s Andílky. A bude jí v dubnu 60 let, tak bude končit a půjde do penze. Myslím, že oslaví v květnu tyto narozeniny v Nepomuku a oznámí tam na pódiu, že končí kariéru. Na největším koncertu a doma. Píší, že budou překvapení. Má dojatě končit svou milovanou Libuší! Musíme ji vidět a přijít se rozloučit. Budu dojatá. 

To není pravda, ta končila v 70 letech. Gabriela Beňačková občas také v 70 vystupuje, teď už minimálně něco zazpívá někde, rozhodně nemá angažmá v Národním divadle. Končit se má na vrcholu. Ne aby byl pak člověk pro smích. I to je umění velké dámy, skončit a odejít jako primadona. Také jsem to četl, že chce skončit v 60 letech a věnovat se jiným projektům. No uvidíme. Já lupeny mám, sehnal jsem na lavice za 520 kć, a moc se těším. Budu u toho! Výhled je na celém náměstí úžasný, jsou i na stání za 300 kć. Těším se. Teď jsou navíc infocentrum zavřeno a dá se koupit jen onlajn. To zase vykoupí Pražaci, co tu maj chalupy. A místní ostrouhaj. Už je nyní po 14 dnech prodaná asi více než půlka.... To se vyprodá hned...
Pro srovnání. Našel jsem info k Peckové: Pěvkyně Dagmar Pecková před časem otevřeně promluvila o tom, o čem ženy většinou mlčí. Oznámila, že končí s operou, protože se jí kvůli menopauze změnil hlas. Čas, který získala, věnuje svým novým projektům, jakým je například festival Zlatá Pecka
Pro srovnání. Našel jsem info k Peckové: Pěvkyně Dagmar Pecková před časem otevřeně promluvila o tom, o čem ženy většinou mlčí. Oznámila, že končí s operou, protože se jí kvůli menopauze změnil hlas. Čas, který získala, věnuje svým novým projektům, jakým je například festival Zlatá Pecka
Já stopro jdu, máme lístky. Beru celou rodinu. Těšíme se. Děkuji městu, že to organizuje.
Chudák Caballe, hrozný zpěv. Ofiko skončila kariéru naštěstí už 2003,pak si občas zazpívala pro radost. Tak to má být.
Ono opravdu bude vyprodáno.
https://www.plzenskavstupenka.cz/cs/akc ... ir-nepomuk