test

Pravidla fóra
  1. Diskuzní fórum slouží nejen k podávání dotazů či připomínek zastupitelům a zaměstnancům
    městského úřadu, ale především k otevřené debatě mezi jeho uživateli.
  2. Při diskuzi mějte na paměti, že jejím cílem má být kultivovaná výměna názorů vedoucí ke
    společnému hledání pravdy a porozumění. Názorový oponent není nepřítel!
  3. Není přípustné publikovat urážlivé a vulgární příspěvky, dezinformace nebo příspěvky šířící
    nenávist vůči libovolným osobám či skupinám osob, příspěvky vyzývající k násilí ani reklamní
    sdělení. Příspěvky tohoto typu budou odstraněny administrátorem.
  4. Do fóra mohou přispívat registrovaní i neregistrovaní uživatelé.
  5. Podmínkou registrace je zaslání e-mailové adresy, telefonního čísla a používání skutečného
    jména nebo případně obecně známé přezdívky spojené s konkrétní osobou, tak aby uživatel
    mohl být jednoznačně identifikován. Profil, u nějž bude důvodné podezření, že nepatří osobě,
    pod jejímž jménem je registrován, může být smazán.
  6. U příspěvků registrovaných uživatelů je garantováno, že oslovení členové rady, předsedové
    komisí či zaměstnanci městského úřadu budou reagovat na vznesené dotazy.
  7. Pro upozornění na nefunkčnost veřejného osvětlení či jiné drobné závady na městském
    mobiliáři je vhodnější a rychlejší využít přímo e-mailovou adresu: info.ts@urad-nepomuk.cz
    či tel. číslo 606 064 933.

retest

Re: test

Příspěvek od retest » 22 led 2018 14:24

Ano, opravdu forum není zablokované, jen nikdo nepřispívá.
Asi se v Nepomuku nic neděje. :lol:

Slava P
Jméno a příjmení: Slavomír Popule

Příspěvek od Slava P » 23 led 2018 15:06

Nepomuk nenabízí nic nového? Nevěřím! Nicméně, nikdo nepíše, naprostý nezájem. Nové názory nebo nápady nepomuckých nyní nejsou. Nakonec někdo něco napíše, nejspíš neregistrovaný neznámý nadhodí nějaký nesmysl.
No, nic... nás nepomucké nemůže nikdo nikde ničím naštvat, neboť naše nálada neklesá nikdy na nulu.
Naposledy upravil(a) Slava P dne 30 led 2018 17:41, celkem upraveno 1 x.

Slava P
Jméno a příjmení: Slavomír Popule

Příspěvek od Slava P » 24 led 2018 17:21

8-)
Naposledy upravil(a) Slava P dne 30 led 2018 17:40, celkem upraveno 1 x.

občan

Příspěvek od občan » 26 led 2018 18:09

Příspěvky nejsou, pche. Spíš spící moderátor nebo bdící cenzor. Diskuze je v Nepomuku definitivně v p... v pánu.
A to ověřování, to je taky lahůdka. Než člověk dopíše větu, už vyprší platnost ověření. Na tohle má nervy jen málokdo.
Nejlepší by bylo tuhle šaškárnu zrušit.

Jan K
Jméno a příjmení: Jan Kincl

Příspěvek od Jan K » 26 led 2018 18:22

Můj přítel se tu registroval, zkusil něco napsat a místo uveřejnění obdržel informaci, že jeho zprávu musí být ověřena. Už je to pár dní a nic, tak to zkouším sám. Uvidíme ...

Jan KX

Příspěvek od Jan KX » 26 led 2018 18:31

Před chvílí jsem se registroval a napsal příspěvek tohoto znění: "Můj přítel se tu registroval, zkusil něco napsat a místo uveřejnění obdržel informaci, že jeho zprávu musí být ověřena. Už je to pár dní a nic, tak to zkouším sám. Uvidíme ..."
Hlášku o nutnosti ověření mého příspěvku moderátorem jsem před chvílí viděl na vlastní oči. Skvělé.
Jako neregistrovaný ovšem přispět můžu, a to hned. Paradoxní, nesmyslné, hodné Kocourkova.
Registrovat se a uvádět své jméno tedy nemá smysl, ba právě naopak. To se zase něco "povedlo".

Slava P2

Příspěvek od Slava P2 » 27 led 2018 13:40

Nádherně absurdní situace. V úterý 23. ledna jsem se do tohoto testovacího tématu pokusil přidat příspěvek, samozřejmě jako registrovaný uživatel. Byl to jen pokus, zda je fórum opravdu funkční. Po odeslání textu mi bylo oznámeno, že příspěvek musí být schválen. Čekal jsem dva dny a nic. Napsal jsem tedy další příspěvek a opět až do dneška nic.
První příspěvek byla taková malá slovní hříčka, kterou jsem po úspěšném otestování plánoval smazat. Druhý příspěvek obsahoval kritiku schvalovacího procesu. Bláhově jsem se domníval, že schváleny musí být všechny příspěvky, zvláště pak ty od neregistrovaných uživatelů. Kdybych býval věděl, že se to týká pouze těch, co si dovolili se zaregistrovat, tak bych se neregistroval a vůbec bych sem nechodil.

Pokud se jednoho krásného dne moderátor - administrátor probudí ze zimního spánku, nechť moje příspěvky laskavě neschvaluje a rovnou je nechá zmizet na smetišti dějin.

P.S. Děkuji Janovi K a pro občana dodávám, že obvykle se nejdřív píše a teprve potom dokazuje, že nejste robot.
Za současný stav tohoto fóra nejspíš můžou trpaslící, ti jsou ze všeho nejhorší. Ty potvory vám vlezou všude a strašně rychle se množí, nedávno zrovna jeden vykouknul na kružáku u sokolovny...

Jan K
Jméno a příjmení: Jan Kincl

Příspěvek od Jan K » 27 led 2018 13:57

Probuď se admine, pane a vládče tohoto fóra, které je samo o sobě fórem!!!

Jan KX

Příspěvek od Jan KX » 27 led 2018 14:03

No comment
Obrázek

Zamčeno