Městská policie
Pravidla fóra
- Diskuzní fórum slouží nejen k podávání dotazů či připomínek zastupitelům a zaměstnancům
městského úřadu, ale především k otevřené debatě mezi jeho uživateli. - Při diskuzi mějte na paměti, že jejím cílem má být kultivovaná výměna názorů vedoucí ke
společnému hledání pravdy a porozumění. Názorový oponent není nepřítel! - Není přípustné publikovat urážlivé a vulgární příspěvky, dezinformace nebo příspěvky šířící
nenávist vůči libovolným osobám či skupinám osob, příspěvky vyzývající k násilí ani reklamní
sdělení. Příspěvky tohoto typu budou odstraněny administrátorem. - Do fóra mohou přispívat registrovaní i neregistrovaní uživatelé.
- Podmínkou registrace je zaslání e-mailové adresy, telefonního čísla a používání skutečného
jména nebo případně obecně známé přezdívky spojené s konkrétní osobou, tak aby uživatel
mohl být jednoznačně identifikován. Profil, u nějž bude důvodné podezření, že nepatří osobě,
pod jejímž jménem je registrován, může být smazán. - U příspěvků registrovaných uživatelů je garantováno, že oslovení členové rady, předsedové
komisí či zaměstnanci městského úřadu budou reagovat na vznesené dotazy. - Pro upozornění na nefunkčnost veřejného osvětlení či jiné drobné závady na městském
mobiliáři je vhodnější a rychlejší využít přímo e-mailovou adresu: info.ts@urad-nepomuk.cz
či tel. číslo 606 064 933.
Re: Městská policie
na usekové měření rychlosti jsou zaměstnáni čtyry lidi. A Nudí se tam. Podívejte kontaktů web stránek Nepomuk. Obor dopravy.
Já mám info že radar nevydělá bo opak, řidiči dávno ví je označen doprav značkami. Dřív bylo terno nyní ne. Opozice může vyžádat přesné! roční výdělky radaru a přesné! roční výplaty z odvody oněch čtyr osob s tučnými premiemi každý 3měsíce maj v průměrně premie 8-12 litrů. Známej na městě pracoval je to tutovka.
Mně neoblafnete Babišovci! Přestali komunikovat proto že máme pravdu. Poslední video s veřejného zastupitelstva je na webu z 28.5.2020! 2 roky staré. My víme proč!
Já mám info že radar nevydělá bo opak, řidiči dávno ví je označen doprav značkami. Dřív bylo terno nyní ne. Opozice může vyžádat přesné! roční výdělky radaru a přesné! roční výplaty z odvody oněch čtyr osob s tučnými premiemi každý 3měsíce maj v průměrně premie 8-12 litrů. Známej na městě pracoval je to tutovka.
Mně neoblafnete Babišovci! Přestali komunikovat proto že máme pravdu. Poslední video s veřejného zastupitelstva je na webu z 28.5.2020! 2 roky staré. My víme proč!
A ty se nauč číst.Faleš píše: ↑13 led 2022 00:16Počtáři, nauč se počítat! Měšťáků má být minimálně pět. Tak je to uvedeno na stránkách města - stav k 3.1.2022. A to auto (možná za půl mega) taky nespadlo z nebe. A další vybavení atd.atd.Počtář píše: ↑12 led 2022 11:35Tak si to spočítejme: ...Při třech strážnících je to 1,5 mil. ...A to se vyplatí!
Tak nemystifikuj!

Pro jeden prujezdny radar a tri psi za rok by nebylo potreba 4 uredniky a 5 policistu.
Ja to vidim na trafiky hnuti ANO.
Ministri vlady mely ochranky apod a po prohranych volbach bylo potreba cely aparat od ministrů, jejich asistentu apod rozmistit po kraji jinde.
Inu tedy zavolal Bureš do Nepomuka a naridil zridit policii a zamestnat minimalne 9 osob. ANO na moc radnicich u koryt nebude, tak to zbylo na nas. Lidi myslete
Ja to vidim na trafiky hnuti ANO.
Ministri vlady mely ochranky apod a po prohranych volbach bylo potreba cely aparat od ministrů, jejich asistentu apod rozmistit po kraji jinde.
Inu tedy zavolal Bureš do Nepomuka a naridil zridit policii a zamestnat minimalne 9 osob. ANO na moc radnicich u koryt nebude, tak to zbylo na nas. Lidi myslete
Tomu by odpovídalo, proč tak náhle, proč tak rychle, a proč ani neviselo výběrové řízení na webu.
Rychle, tajně, pro kamarády!
ANO, budeme se mít líp u koryt!
Chodníky v Nepomuku nepotřebujou, vodu a popelnice jim zdražíme!
Kdo bude remtat, najdeme si ho přes náš nový špionážní kamerový systém a pojede na Krym.
Rychle, tajně, pro kamarády!
ANO, budeme se mít líp u koryt!
Chodníky v Nepomuku nepotřebujou, vodu a popelnice jim zdražíme!
Kdo bude remtat, najdeme si ho přes náš nový špionážní kamerový systém a pojede na Krym.
Vůbec mne neudivuje, že se pan Vokurka od 22 října neozval. Zřejmě pochopil že radnice si zadělala na problém a než napsat něco,co by mohlo
mít právní důsledky raději drží bobříka mlčení.
mít právní důsledky raději drží bobříka mlčení.
Blovice jsou větší město a na dopravním odboru pracuje 5 lidí. Nepomuk na stejným odboru 13 lidí, 4 na jeden blbej radar.
Proto nejsou opravený silnice a chodníky. Teplá úřednická místečka pro kamarády maj přednost. Jedno takové místečko s odvody a prémiemi cirka 500,000, - kč/rok, 13 teplých místeček 6,500,000,-kč. A to je jeden odbor radnice! Smějou se nám v ksichty. Během covida chodili do práce 2 x týdně na 5 hodin a platy stejný.
Blovice mají 2 strážníky, Nepomuk bude mít rovnou 5!
Nepoletí starosta se všema učitelkama a jejich dětma aspoň ještě dovádět na měsíc v plavkách na pláž do Brasílie, nežli půjde do penze? To by byl již totál výsměch veškerým slušným občanům sužovaných finančními problémy v covidu. Opravdu světová reprezentace! Duo z hnutí ANO na radnici se fakt neosvědčilo.
Jak říkal včera premiér Fiala: už mě to tu se*e!
Proto nejsou opravený silnice a chodníky. Teplá úřednická místečka pro kamarády maj přednost. Jedno takové místečko s odvody a prémiemi cirka 500,000, - kč/rok, 13 teplých místeček 6,500,000,-kč. A to je jeden odbor radnice! Smějou se nám v ksichty. Během covida chodili do práce 2 x týdně na 5 hodin a platy stejný.
Blovice mají 2 strážníky, Nepomuk bude mít rovnou 5!
Nepoletí starosta se všema učitelkama a jejich dětma aspoň ještě dovádět na měsíc v plavkách na pláž do Brasílie, nežli půjde do penze? To by byl již totál výsměch veškerým slušným občanům sužovaných finančními problémy v covidu. Opravdu světová reprezentace! Duo z hnutí ANO na radnici se fakt neosvědčilo.
Jak říkal včera premiér Fiala: už mě to tu se*e!
Pracovníci na odborech dopravy okolních radnic
Blovice - 5 (vládne SNK)
Blatná - 7 (vládne hnutí Rovně)
Domažlice - 10 (vládne Sdružení pro město)
Sušice - 7 (vládne ODS)
Nepomuk - 13!!!!! (vládne ANO 2011)
Srovnej:
novinky.cz - Aktuálně je státních zaměstnanců 482 270 tisíc. Oproti období před čtyřmi lety, kdy se do čela vlády postavil Babiš, je to o zhruba 40 tisíc více.
Ale nebojte se, Andrej přijede dělat kampaň v karavanu. A bude líp.
Blovice - 5 (vládne SNK)
Blatná - 7 (vládne hnutí Rovně)
Domažlice - 10 (vládne Sdružení pro město)
Sušice - 7 (vládne ODS)
Nepomuk - 13!!!!! (vládne ANO 2011)
Srovnej:
novinky.cz - Aktuálně je státních zaměstnanců 482 270 tisíc. Oproti období před čtyřmi lety, kdy se do čela vlády postavil Babiš, je to o zhruba 40 tisíc více.
Ale nebojte se, Andrej přijede dělat kampaň v karavanu. A bude líp.
Počítal jsem, že vedení města v době pandemie, bude víc dbáti, na naše peněženky. Třeba nezvýší cenu za vodu, když energie stouply o 100 procent. Ale vidno, jde jim jen o koryta pro sebe, a kamarády a opravy silnic u svých domů, a chat. Policie v rozumném počtu je plus. Ale ANO volit, už jist nebudu. Láďo, zklamal jsi mne.