Pravidla fóra
- Diskuzní fórum slouží nejen k podávání dotazů či připomínek zastupitelům a zaměstnancům
městského úřadu, ale především k otevřené debatě mezi jeho uživateli.
- Při diskuzi mějte na paměti, že jejím cílem má být kultivovaná výměna názorů vedoucí ke
společnému hledání pravdy a porozumění. Názorový oponent není nepřítel!
- Není přípustné publikovat urážlivé a vulgární příspěvky, dezinformace nebo příspěvky šířící
nenávist vůči libovolným osobám či skupinám osob, příspěvky vyzývající k násilí ani reklamní
sdělení. Příspěvky tohoto typu budou odstraněny administrátorem.
- Do fóra mohou přispívat registrovaní i neregistrovaní uživatelé.
- Podmínkou registrace je zaslání e-mailové adresy, telefonního čísla a používání skutečného
jména nebo případně obecně známé přezdívky spojené s konkrétní osobou, tak aby uživatel
mohl být jednoznačně identifikován. Profil, u nějž bude důvodné podezření, že nepatří osobě,
pod jejímž jménem je registrován, může být smazán.
- U příspěvků registrovaných uživatelů je garantováno, že oslovení členové rady, předsedové
komisí či zaměstnanci městského úřadu budou reagovat na vznesené dotazy.
- Pro upozornění na nefunkčnost veřejného osvětlení či jiné drobné závady na městském
mobiliáři je vhodnější a rychlejší využít přímo e-mailovou adresu: info.ts@urad-nepomuk.cz
či tel. číslo 606 064 933.
-
zvědavý
Příspěvek
od zvědavý » 29 dub 2021 18:08
-
vladimir vokurka
Příspěvek
od vladimir vokurka » 30 dub 2021 07:44
Dobrý den, městské pozemky, které budeme prodávat, chceme prodat zasíťované - včetně kanalizace. Soukromé pozemky budou na tuto kanalizaci možné dopojit s vyměřeným poplatkem, vypočteným jako podíl z nákladů na zbudování řadu. To je ale ještě vše na jednání s majiteli pozemků. V. Vokurka
-
Zvědavý
Příspěvek
od Zvědavý » 01 kvě 2021 15:38
Děkuji za rychlou odpověd pane Vokurko. Ještě se zeptám, mělo by tam jít také to vysoké napětí do země. To je v plánu kdy?
-
Sunny
Příspěvek
od Sunny » 03 kvě 2021 09:02
Ještě bych se chtěla zeptat pane Vokurko, jaká je teda plánovaná cena pozemku Pod Oborou před zasiťováním a jaká po zasíťování? Děkuji.
-
Já jen já
Příspěvek
od Já jen já » 04 kvě 2021 21:35
Tak trochu nezávidím ....
Když si vezmu jak se změnila cena všeho letos to jest za 4 měsíce (= vše zdražilo), cena stavebních materiálu se jen za letošek zvýšila leckde už 3x .... a na červnovém zastupitelstvu se plánuje rozhodnout za kolik "budeme prodávat pozemky za 2 roky"
ha ha ha .........
ta odpověď od zastupitelstva která přijde má podle mě z výše uvedených důvodů nulovou hodnotu.
(tím nehaním, jen jak říkám ..... věštecká koule k nezaplacení)
odpovězte si sami na otázku, kde přesně budete vy, co to čtete za 1 měsíc? a budete si moci koupit celý chléb za řekněme 40 Kč? jste si jisti?
-
vladimir vokurka
Příspěvek
od vladimir vokurka » 05 kvě 2021 08:24
Dobrý den. Vysoké napětí se bude překládat od konce května cca do září, ale termín je tam téměř do konce roku.
Co se týče těch cen, tam trochu platí to, co psal předchůdce, proto červnové zastupitelstvo bude řešit ceny Pod Oborou I., kde se jedná o tři parcely již zasíťované před dokončením - možný prodej cca v září. U těch ostatních se z již zmíněných důvodů zatím vyjadřovat nemohu.
V. Vokurka
-
Sunny
Příspěvek
od Sunny » 15 črc 2021 19:43
Chci se zeptat, zda už je známá cena za metr pozemků Pod Oborou? Popřípadě jaká je? Děkuji.
-
vladimir vokurka
Příspěvek
od vladimir vokurka » 16 črc 2021 10:25
Dobrý den, jedná se vám o ony tři parcely v první etapě? V. Vokurka
-
Sunny
Příspěvek
od Sunny » 16 črc 2021 10:38
Ano o ty, které se budou na podzim prodávat.
-
vladimir vokurka
Příspěvek
od vladimir vokurka » 18 črc 2021 11:08
Avízovali jsme cenu 1 500,- Kč/m2, banka odhadla 1 600,-, ale o té ceně se stejně jako u Daníčků jedná na zastupitelstvu při prodeji - tedy v září.
V. Vokurka