pohádka o hřišti

Pravidla fóra
  1. Diskuzní fórum slouží nejen k podávání dotazů či připomínek zastupitelům a zaměstnancům
    městského úřadu, ale především k otevřené debatě mezi jeho uživateli.
  2. Při diskuzi mějte na paměti, že jejím cílem má být kultivovaná výměna názorů vedoucí ke
    společnému hledání pravdy a porozumění. Názorový oponent není nepřítel!
  3. Není přípustné publikovat urážlivé a vulgární příspěvky, dezinformace nebo příspěvky šířící
    nenávist vůči libovolným osobám či skupinám osob, příspěvky vyzývající k násilí ani reklamní
    sdělení. Příspěvky tohoto typu budou odstraněny administrátorem.
  4. Do fóra mohou přispívat registrovaní i neregistrovaní uživatelé.
  5. Podmínkou registrace je zaslání e-mailové adresy, telefonního čísla a používání skutečného
    jména nebo případně obecně známé přezdívky spojené s konkrétní osobou, tak aby uživatel
    mohl být jednoznačně identifikován. Profil, u nějž bude důvodné podezření, že nepatří osobě,
    pod jejímž jménem je registrován, může být smazán.
  6. U příspěvků registrovaných uživatelů je garantováno, že oslovení členové rady, předsedové
    komisí či zaměstnanci městského úřadu budou reagovat na vznesené dotazy.
  7. Pro upozornění na nefunkčnost veřejného osvětlení či jiné drobné závady na městském
    mobiliáři je vhodnější a rychlejší využít přímo e-mailovou adresu: info.ts@urad-nepomuk.cz
    či tel. číslo 606 064 933.
Zamčeno
Radka N

Re: pohádka o hřišti

Příspěvek od Radka N » 19 srp 2018 18:26

Dobrý den. Máte pravdu, pan Holub je opravdu čestný chlap a technické služby šlapou. Snad bude zase zvolen. Křížkujte ho!
Pan Kroupa utrácí myslím za kulturu moc. Sympozium bylo na nic, studeti nic venku 3 týdny patrně netvořili a poslední den vyvěsili z oken Fénixu plachty! Kolik to stálo? Účast lidu skoro žádná. Jiné věci jsou lepší, třeba noviny, páteční koncerty, pouť. Ale 5 milionů ročně na kulturu je moc. Kolik mohlo být opraveno chodníků!?
Pana Kubíka bych k moci nepouštěla, to by bylo zle.

Karel

Příspěvek od Karel » 19 srp 2018 18:34

Karel píše:
19 srp 2018 17:42
Pan Miroslav Kubík ať prosím zůstane se svými pochybnými kšefty v Nepomuku a nechá Dvorec napokoji,rád bych chodil s přáteli na hotel na pivo a jestli provozovnu převezme on tak budu radši doma srkat lahváče.Myslivnu umrtvil,na Sokolovnu nemůže ani sehnat zaměstnance,původní raději jezdí do Přeštic montovat interiér do aut,ze Skytradu mu nedávno odešla polovina zaměstnanců.
Ikdyž bych tomu nikdy nevěřil,zdá se že nastala vhodná doba návratu pana Michka,nová krev se v nepomuckém hnojišti asi nenajde a pan Michek bude nejmenší zlo.
Pan Kroupa by byl vhodný spíše na ůřad památkové péče než místostarostu protože by nejradši zadával architektonické soutěže a tvůrčí setkání i na záplatování asfaltových cest. K dobru mu je změna rozvržení parcel pro novou výstavbu U obory, kde původní návrh byl naprosto zoufalý.Ke cti mu budíž i dotace na opravy starých domů třeba v Plzeňské ulici,která má na to být výstavní ulicí Nepomuka,zvláště když spojuje přesanické náměstí s hlavním náměstím.
Jediný kdo opravdu obstál se ctí je pan Holub,který technické služby neskutečně pozvedl a měl by na své pozici zůstat i nadále,ten kdo pan Holuba zná osobně jeho prací pro město překvapen není.
Karle, ty jsi dobrý přemysl! Máte tam Šroubka, který ani neví co EET je. Provozuje Hotel a schovává se za spolek a nikomu to nevadí! Má to jako ekonomickou činnost a přesto na to z vysoka ..... Kdyby alespoň tomu přzpůsobil ceny, ale ty jsou srovnatelné s ostatními. Takže mu vše jde do kapsy. Nemá zaměstnance, neplatí nic...... to je pro tebe OK? Pak, co vím tak on o Hotel nemá již zájem. Proč?

Někdo by musel být blázen aby Hotel vzal. V dnešní době. Jo a Karlíku víš proč někteří ze Sokolovny odešli? Chtěli mít volné víkendy ( znám některé co tam pracovali a na Mildu nikdy neřekli křivé slovo) a pak v Přeštićich si vydělají 23-28 tis čistého. To asi těžko v Nepomuku někdo nabídne. Do Přeštic odešlo za uplynulé roky spoustu lidí z Elitexu, z Kuvagu, z Klimexu. Znamená to, že jsou všichni podvodníci a zloději? A jestli je Milda tak špatný, tak proč tam zase většina z nich pracuje?

Taháš za špatný konec provazu.

Také Karel, ale ten co má hlavu na něco jiného než ten předchozí

Macecha

Příspěvek od Macecha » 19 srp 2018 22:29

A já jsem si do dnes myslel, že největší žumpa v ČR je Macecha! Omyl. Je to bezesporu Nepomuk.
Štěstí, že toto fórum nečtou normální obyčejní občané. K volbám by nepřišel nikdo. Stydím se, že jsem to celé přečetl.

Velíšek

úředník

Příspěvek od úředník » 19 srp 2018 23:14

Pokud má někdo účtenky a domnívá se, že jsou bez správného FIK jako POCHYBUJI, měl by je předat místně příslušnému FÚ a ne o tom tady lamentovat! Jestli máte rádi pivo a obrážíte nepomucké hospůdky jako já, jistě si všimnete, že v mnohých z nich vám žádnou účtenku ani nedají! Například jsem ji nikdy nedostal na veřejném zasedání města. Byl jsem jak u Švejka, tak i na hotelu ve Dvorci. Nikdy jsem žádnou účtenku nedostal. Jak je to vlastně možné, že to zastupitelům nevadí? A co zastupitelům, ale co vedení města? A co státním úředníkům, kteří na toto zasedání chodí? Neměli by z úřední povinnosti začít tyto podměty řešit? Přeci jen se jedná o státní správu. Tedy pokud státní zaměstnanec zjistí porušování zákona je jeho povinností tuto skutečnost nahlásit. Neregistrováním tržby dochází ke krácení daní, a to jenjen u DPH, ale i na dani z příjmu. Tím dochází k tomu, že do rozpočtu města přiteče méně peněz. To Vám kritikům, kteří zde lamentujete nevadí? Nehodlám nikoho hájit či kritizovat, ale jistá objektivita by vám neměla chybět. Jsme na malém městě s cca 6 hospůdkami, pokud nepočítám kiosek na nádraží. Tak, prosím, začněte měřit stejným metrem.

úředník

Jaroslav

Příspěvek od Jaroslav » 24 srp 2018 20:16

Karle, ty jsi dobrý přemysl! Máte tam Šroubka, který ani neví co EET je. Provozuje Hotel a schovává se za spolek a nikomu to nevadí! Má to jako ekonomickou činnost a přesto na to z vysoka ..... Kdyby alespoň tomu přzpůsobil ceny, ale ty jsou srovnatelné s ostatními. Takže mu vše jde do kapsy. Nemá zaměstnance, neplatí nic...... to je pro tebe OK? Pak, co vím tak on o Hotel nemá již zájem. Proč?

Také Karel, ale ten co má hlavu na něco jiného než ten předchozí

To já jsem Karle asi taky přemysl co má hlavu na něco jiného !!

Ano my tu máme ve Dvorci Šroubka a jeho spolek a to jsme i za to mnozí rádi ,protože ať je to
jak je to tak co já vím tak on dělá kulturu pro Dvorec a nebýt jeho tak kultura ve Dvorci by už asi žádná nebyla , protože mě to přijde z pohledu města se.em na Dvorec radši ať všechny peníze tečou na kulturu do Nepomuka a to třeba na takové nesmyslné akce tipu Nefestík apod.
A to já si dokonce myslím že jeho spolek pořádá všechny akce bez dotací a podpory města, spíš to bude naopak jeho spolek asi ve finále podporuje finančně ve Dvorci další spolky v oblasti kultury soudím podle toho jak byl uveden na dětském dnu ve Dvorci a teď ani nevím jestli to není náhodou z těch pěněz co mu tečou do kapsy, já si totiž myslím že tu Dvorec kulturně za dotoval z té kapsy víc než dost.
A to že nemá žádné zaměstnance co já vím je také nesmysl.
A vůbec pak by se hlavně někdo měl podívat jak dal kiosku na vlakovém nádraží nový kabát ,včetně kompletního povrchu ,laviček atd. to asi zadarmo taky nedělal.Samozřejmně vím že to nepatří městu ale už to aspoň z toho vlaku vypadá čistě a kulturně a není to ta ostuda co tu bývala a lidem se tu zamozřejmně hned jinak čeká na spojení a nebojí si tam konečně i něco dát.
A také plně věřím že nikdo z města tam za ním nebyl a neřekl aspoň děkuji hned to nádraží vypadá jinak naopak radši budeme řešit lidi co něco pro nás něco dělají a to Vaše nesmyslné EET abychom jim podkopli nohy a měli víc v kase a rozje...i je dál !!
Za mě by mělo město s takovýma lidmi a spolky spolupracovat a podporovat.
Co se týče EET co já vím mají ho jak na hotelu tak na kiosku,ale to tu asi stejně hledáme jehlu v kupce sena ,protože co se týká cen tak pro mě jsou u něj jak na hotelu tak na kiosku normálně lidové a přijatelné a to i na všech jeho kulturních akcích kde jsem byl a to co asi moc nikdo nevidíte nebo nechcete viďět že je pořádá většinou zadarmo nebo ze vstupném dobrovolným či nějakým symbolickým tedy kromě velkých koncertů což je i promě logické ,protože já beru totiž jako normální občan potaz že všechno něco stojí a má své finanční náklady které jsou buď ztrátové nebo výdělečné.
A řeknu Vám to tu popravdě já když mám chuť na pivo tak jdu raději nějaký ten kilometr právě ze všech těch hospod na ten kiosek ,protože je tam bohužel stále nejlepší a nejlevnější pivo s celého Nepomuka.
Občan Jarda

Kultura ve dvorci

Příspěvek od Kultura ve dvorci » 26 srp 2018 18:53

Chce se mi napsat Vážená paní. Nevím proč.
Chápu, že Dvorec může být za pana Šroubka rád, ale je tu jisté ale. Nemyslím si, že nadávání na radu města ( v tomto případě) je na místě. Při hledání provozovatele hotelu Dvorec rada upřednosnila pana Šroubka před ostatními uchazeči, tedy mu dala možnost tuto část hotelu provozovat. Bez jakéhokoliv výběrového řízení. Kdyby tomu tak nebylo a rada se minulý rok rozhodla jinak, možná by jste nyní i vy mluvila či psala jinak.

To je také fakt.

Roman Bláha

Příspěvek od Roman Bláha » 26 srp 2018 22:32

Dobrý večer, lidi, anonymové, založte si k hotelu dvorec nové téma. Tohle se týká hřiště a věcí okolo něj. Pokud už jste odpověď dostali a jste přesvědčeni, že byla pravdivá a úplná, téma se může ukončit. Aspoň zde. Já bych měl také téma týkající se nových obytných zón a hlavně předběžné rezervaci , údajné existenci více pořadníků a platbě za parcely cca rok, dva před možností vůbec stavět. Ale nebudu to psát zde, protože se to hřiště netýká. A nebudu to psát ani na fóru jako takovém, protože toho není hodno. To stojí za zveřejnění úplně někde jinde. Lidé, bděte!

Inčučůna

Příspěvek od Inčučůna » 29 srp 2018 22:17

Směju se, až se za břicho popadám. Kulturní akce města komplet zařídí řadoví úředníci? Například jmenovitě vychvalovaná paní Šašková úřaduje už spoustu a spoustu let, že? Zvláštní, že se zrovna v tomto volebním období vytasila s tolika zajímavými tématy a nápady doslova hýří! Co proboha dělala během těch mnoha volebních období předtím? Byl pro ni problém i přijít otevřít domluvené prostory nebo ověřit termín! To mluvím o letošním roku. Doufám, že už s ní nikdy spolupracovat nebudu muset!! Ještě, že pan Kroupa má o všem přehled a velmi vstřícně a ochotně komunikuje, jinak by naše akce asi nedopadla!!! Nepodepisuji se, neboť nestojím o dehonestaci mé osoby, jak se to na tomhle fóru často z osobní nenávisti i závisti děje jiným!! Hawk!

Manitou

Příspěvek od Manitou » 29 srp 2018 23:18

Hawk znamená anglicky "jestřáb" nebo "odkašlat si". "Domluvil jsem" se píše HOWGH ...
Příště doporučuji místo kalumetu vykouřit kulomet, alespoň bude o jednoho anonyma míň!

Kovář

Příspěvek od Kovář » 03 zář 2018 14:36

Dobrý den,
zajímalo by mi (i mnohé jiné), jak to aktuálně vypadá s akcí hřiště. Zdali je znovu vysoutěženo, kdo vyhrál, za jakou cenu apod.

Díky

V.K.

Zamčeno