Alzheimer centrum

Pravidla fóra
  1. Diskuzní fórum slouží nejen k podávání dotazů či připomínek zastupitelům a zaměstnancům
    městského úřadu, ale především k otevřené debatě mezi jeho uživateli.
  2. Při diskuzi mějte na paměti, že jejím cílem má být kultivovaná výměna názorů vedoucí ke
    společnému hledání pravdy a porozumění. Názorový oponent není nepřítel!
  3. Není přípustné publikovat urážlivé a vulgární příspěvky, dezinformace nebo příspěvky šířící
    nenávist vůči libovolným osobám či skupinám osob, příspěvky vyzývající k násilí ani reklamní
    sdělení. Příspěvky tohoto typu budou odstraněny administrátorem.
  4. Do fóra mohou přispívat registrovaní i neregistrovaní uživatelé.
  5. Podmínkou registrace je zaslání e-mailové adresy, telefonního čísla a používání skutečného
    jména nebo případně obecně známé přezdívky spojené s konkrétní osobou, tak aby uživatel
    mohl být jednoznačně identifikován. Profil, u nějž bude důvodné podezření, že nepatří osobě,
    pod jejímž jménem je registrován, může být smazán.
  6. U příspěvků registrovaných uživatelů je garantováno, že oslovení členové rady, předsedové
    komisí či zaměstnanci městského úřadu budou reagovat na vznesené dotazy.
  7. Pro upozornění na nefunkčnost veřejného osvětlení či jiné drobné závady na městském
    mobiliáři je vhodnější a rychlejší využít přímo e-mailovou adresu: info.ts@urad-nepomuk.cz
    či tel. číslo 606 064 933.
Zamčeno
Kovář

Re: Alzheimer centrum

Příspěvek od Kovář » 06 zář 2018 13:10

To je částečně pravda. Na druhou stranu, já dotyčného beru jako brzdu rozvoje města. Dotyčný má svoje názory. Po Michkovi to byl ve skutečnosti on, kdo tady ve měst tahal za nitky, ne starostové. A já měl svoji hlavu a vzepřel jsem se, že budu konat podle svého svědomí a ne jeho názorů (neznamená to ale, že jsem ze 100% měl na věci odlišné názory). A co byl schopen udělat ze strachu, že přichází o moc? 4 roky se snažil mazat med kolem huby, jak to dobře vedeme, že Ti co byli před námi nic nedělali, že se jen flákali a že to konečně někdo vzal za správný konec (předpokládám, že podobné mele i nyní před vámi v radě). Pokud se dobře vybere ( a já bych o někom schopném věděl), tak si myslím, že riziko nekontinuity bude zanedbatelné.

františek holub

Příspěvek od františek holub » 06 zář 2018 13:20

To záleží na názoru a přístupu.Já s ním byl v radě 12 let a nemám problem,ale to bude asi věkem a zkušeností s vedením lidí .
Vy jste hrozně jankovitý.

Ondra

Příspěvek od Ondra » 06 zář 2018 13:24

Po občasném přečtení všech možných vláken, kde se čím dál tím intenzivněji projevují blížící se volby, mě tak nějak čím dál víc mrzí, že pánové Holub a Kovář podle vlastních vyjádření o uvolněný post na radnici nestojí, nemají pro jeho výkon čas a navíc se vzájemně osobně nesnesou. Asi bych si jejich vzájemnou spolupráci pro Nepomuk a jeho občany v duchu naplnění kampaně o nepolitikaření a nekamarádíčkování dokázal docela dobře představit...

Jana

Příspěvek od Jana » 06 zář 2018 13:26

Už trochu mimo původní téma Alzheimer centra....

Milda Kubík

Příspěvek od Milda Kubík » 06 zář 2018 15:43

Luboš píše:
06 zář 2018 12:06
Miluju ty anonymní kecy opozice o panu Švecovi a Holubovi. Stačí si přečíst odpověd pana Němce, jedničky kandidátky Pro Nepomuk v minulých Nepomuckých novinách, kde píše, že nechce být starosta. To řekne lídr strany! Či odpověď pana Kováře, který předtím píše, že se nikam nehrne. Takového už máme pana Kroupu, ten se také nikam nehrne, chce mít klid a být doma v kavárně na kafíčku. Pak nemáme třeba ty parcely a hypotéky stoupají z loňských 1,5% nyní na 3% a mají plno omezení. Mladí už mají smůlu. Jen tak už nikdo stavět nebude. Pane Kroupa, neděkujeme, odejděte. Komu asi pan Kovář s panem Němcem kryjí záda a chtějí je dostat na radnici, když sami vládnout nechtějí?
Technické čety nyní makají jako šrouby. Už jsme měli na radnici Kováře a podobné zahradníky, a máme proto kruhový objezd u sokolovny, na kterém se ani nedá projet. Při každém problému působil rozpačitě, až že začne brečet. Naštěstí ho vždy paní ondatra utěšila na své široké hrudi.
Pan starosta Švec získal nyní na dotacích 85 milionů, hasiči mají nová auta, zateplila se škola, bytovky, opravil hotel. Co s tím zmohl Kovář? Nic. Lidi, přemýšlejte. Kdo vyřešil kauzy typu Norma, ulička ke škole, průmyslová zóna, hotel Dvorec, zateplení ZŠ a další? Starosta Švec. To že je tu peskován opozicí, na to nehleďte. Tak mu nejde někdy písemný projev na jedničku. Výsledky si ale srovnejte sami. Jsou jasně vidět. Nebo chcete na radnici starostu Kubíka s místostarostou Novákem? A loutku Kováře?
Alzheimer centrum je soukromá stavba na katastru Kláštera. Pan Švec se jen snaží pomoci a dojednal i prohlídku s investorem pro veřejnost. A všichni víme, jak se za pana Kováře vyšplhala cena za malé hřiště u ZŠ na dvojnásobek, oproti plánu, tak ať moc nechytračí, co je předražené. Bídák. Ani nedokázal své realizace řádně ohlídat a raději naháněl kozy. Ne ty paní ondatry, ale zvířata, která chová všude po okolí.
Vážený pane Luboši.

Nevím kde jste vzal, že bych chtěl být starostou? Na to opravdu nemám čas a ani by mne tato funkce nelákala a nebavila. Vše co mám dělat mne musí bavit. Bohužel pro moji rodinu a mé blízké mě baví spoustu věcí a asi proto nemám čas :). Netuším proč mi stále někdo předhazuje pana Nováka. Vaška Nováka znám dlouhá léta a vážím si ho jako člověka. Ale stejně jako jeho si vážím dalších X desítek či stovek lidí. Nijak se s ním nestýkám, nekamarádím.
Ostatní napsané asi nemá cenu komentovat. To jistě udělají jiní - anonymové. Vy pane Luboši milujete "ty anonymní kecy" a také se nepodepíšete. Jaký je ve Vašem textu a textu ostatních anonymních příspěvků rozdíl?

Hezký den

M.Kubík

Jakub

Příspěvek od Jakub » 06 zář 2018 18:32

V pravdě skvělá předvolební taktika sdružení Pro Nepomuk,když kandidáti na 1. a 3.místě kandidátky veřejně prohlásí,že vlastně nemají čas sedět na radnici.Proč tedy kandidujete a proč vás má někdo volit?

Jan K
Jméno a příjmení: Jan Kincl

Příspěvek od Jan K » 06 zář 2018 18:56

Je neuvěřitelné, kam se může diskuse stočit. Duel Holub - Kovář se sice nakonec přesunul jinam, ale stejně ...
Jako malí kluci. Lidsky pochopitelné, politicky neprozřetelné.
Ale co, ona ani aktivita pana starosty týkající se Šumavanu / Centra seniorů není politicky příliš prozřetelná, protože před volbami se případný pozitivní výsledek nedostaví, leda by na poslední chvíli - po setkání na staveništi 11. září - přinesl nové a zcela konkrétní informace. Takové pozitivní překvapení by mu mohlo přinést voličské hlasy navíc.

Procházka

Příspěvek od Procházka » 06 zář 2018 20:38

Asi by bylo dobré volby řešit jinde a ne v tomto vláknu.

Díky

Procházka

Taktika

Příspěvek od Taktika » 07 zář 2018 21:00

Jakub píše:
06 zář 2018 18:32
V pravdě skvělá předvolební taktika sdružení Pro Nepomuk,když kandidáti na 1. a 3.místě kandidátky veřejně prohlásí,že vlastně nemají čas sedět na radnici.Proč tedy kandidujete a proč vás má někdo volit?
Je otázkou zda předvolební taktika, programy a jiné různé škádlení již nezavání politikařením. Jak tu již zaznělo na lokální úrovni je politikaření nesmyslem. Pokud budou voliči pouze kroužkovat, může být zastupitelem kdokoliv ze 105 zaregistrovaných kandidátů a nezáleží zda jde do voleb jako jednička či jako poslední. A kdo bude starostou? No ten koho podpoří dalších minimálně sedm ze zvolených zastupitelů. Dokonce to může být ten kdo získá od voličů nejméně hlasů, protože při těchto námluvách se rozhodně politikaří. Což nám dokazují minulé i předminulé volby, kdy zastupitel, který měl nejvíce hlasů nakonec zůstal v opozici.

Petr R.

Zájemce o práci

Příspěvek od Zájemce o práci » 11 zář 2018 09:23

Dobrý den,
pokud bude umožněna investorem možnost prohlídky areálu pro veřejnost, na které by veřejnost dostala bližší informace o možných pracovních pozicích, prosím vedení města, aby tyto informace byla zveřejněna všude, kde to jen jde (noviny, web, nika či toto diskusní fórum).

Děkuji za možné informace.

Zájemce o práci

Zamčeno