pohádka o hřišti
Pravidla fóra
- Diskuzní fórum slouží nejen k podávání dotazů či připomínek zastupitelům a zaměstnancům
městského úřadu, ale především k otevřené debatě mezi jeho uživateli. - Při diskuzi mějte na paměti, že jejím cílem má být kultivovaná výměna názorů vedoucí ke
společnému hledání pravdy a porozumění. Názorový oponent není nepřítel! - Není přípustné publikovat urážlivé a vulgární příspěvky, dezinformace nebo příspěvky šířící
nenávist vůči libovolným osobám či skupinám osob, příspěvky vyzývající k násilí ani reklamní
sdělení. Příspěvky tohoto typu budou odstraněny administrátorem. - Do fóra mohou přispívat registrovaní i neregistrovaní uživatelé.
- Podmínkou registrace je zaslání e-mailové adresy, telefonního čísla a používání skutečného
jména nebo případně obecně známé přezdívky spojené s konkrétní osobou, tak aby uživatel
mohl být jednoznačně identifikován. Profil, u nějž bude důvodné podezření, že nepatří osobě,
pod jejímž jménem je registrován, může být smazán. - U příspěvků registrovaných uživatelů je garantováno, že oslovení členové rady, předsedové
komisí či zaměstnanci městského úřadu budou reagovat na vznesené dotazy. - Pro upozornění na nefunkčnost veřejného osvětlení či jiné drobné závady na městském
mobiliáři je vhodnější a rychlejší využít přímo e-mailovou adresu: info.ts@urad-nepomuk.cz
či tel. číslo 606 064 933.
Re: pohádka o hřišti
Já si také přeji, aby vládl znovu Michek... říkal tudle na hřišti, že jestli bude ve vedení města, zbaví se prý konečně tajemníka. Už za něj má někoho nového. Takže konečně na radnici změna k lepšímu.
No bossi, jsi úplně vedle. Takovou blbost může napsat jen někdo kdo nemá všech pět pohromadě. Jak znám Mildu Kubíka i Míru Němce, nikdy by tohle neudělali!! No a že má Milda tolik aktivit? Alespoň něco dělá a nesedí s rukama u klávesnice jako ty! Nevím jestli volit pisálka a nudiče (prudiče) či aktivního člověka. Já jsem pro toho druhého.boss píše: ↑17 srp 2018 15:07Za Pro Nepomukem stojí podle mého názoru otec zakladatel Miloslav Kubík. Má ve městě velké podnikatelské plány: Sokolovna, Skysoft, Myslivna, pokládka internetu, kabelovka, NIKa-TV, hasiči, hokejbalisté. Potřebuje, aby mu šel někdo politicky na ruku a on pak měl vše schváleno ve svůj prospěch. Momentálně usiluje o restauraci v hotelu ve Dvorci. Neměl by to za jiného vedení snazší? Měl. Pan Němec se vzdá mandátu v jeho prospěch. A jeho by lidé nevolili, není vůbec sympatický. To je můj osobní názor a nikomu ho necpu. Rozhodněte ve volbách. Ale také to vidím na ANO, SNK a ODS s Michkem.
Vážení,
rozhodla jsem se také vložit svůj názor. Bylo to těžké rozhodování, protože zde každý druhý příspěvek někoho napadá. Já nikoho napadat nechci. Chtěla bych vyjádřit pouze svůj názor na pana Kubíka. Minulý rok pro nás on a jeho spolupracovníci něco dělali. Do té doby jsem ho znala velmi povrchně. Musím s klidným svědomím říci, že člověk, který je stále usměvavý nemůže být ani z principu nesympatický a pan Kubík takový je. Za celou dobu co u nás pracovali pro něj nic nebylo problém a vše vyřešil k naší spokojenosti. Asi díky tomu, že má více aktivit, je více vidět. V Nepomuku to lehké rozhodně nemá. Tady více než jinde se úspěch neodpouští. Všichni umí dobře kritizovat a pomlouvat. Jakékoliv vedení města by si takových to lidí mělo vážit a podporovat je, protože právě tito lidé jsou hybnou silou, která město někam posouvá.
Občanka Nepomuka
rozhodla jsem se také vložit svůj názor. Bylo to těžké rozhodování, protože zde každý druhý příspěvek někoho napadá. Já nikoho napadat nechci. Chtěla bych vyjádřit pouze svůj názor na pana Kubíka. Minulý rok pro nás on a jeho spolupracovníci něco dělali. Do té doby jsem ho znala velmi povrchně. Musím s klidným svědomím říci, že člověk, který je stále usměvavý nemůže být ani z principu nesympatický a pan Kubík takový je. Za celou dobu co u nás pracovali pro něj nic nebylo problém a vše vyřešil k naší spokojenosti. Asi díky tomu, že má více aktivit, je více vidět. V Nepomuku to lehké rozhodně nemá. Tady více než jinde se úspěch neodpouští. Všichni umí dobře kritizovat a pomlouvat. Jakékoliv vedení města by si takových to lidí mělo vážit a podporovat je, protože právě tito lidé jsou hybnou silou, která město někam posouvá.
Občanka Nepomuka
Příspěvek smazán z důvodu napadání a šíření dezinformací. ADMIN
Naposledy upravil(a) Administrátor dne 20 zář 2018 12:33, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Napadání a šíření dezinformací a dohadů
Důvod: Napadání a šíření dezinformací a dohadů
Jako občasný host Restaurace Sokolovna, pokud je myšlena toto provozovna, musím dementovat tyto lži, které kdosi pod rouškou anonymity úmyslně poškozuje a pomlouvá jiné. Pokud jde o úmyslné pomluvy a nejedná se o pouhý názor, je to i trestné. V této restauraci zavedli elektronickou pokladnu dávno před tím, než MF spustilo EET. Nikdy, opakuji nikdy jsem neplatil bez toho, že by mne nebyla vystavena účtenka. Správnost FIK kódu si každý může ověřit na internetu. Proti tomuto "lháři", který napsal tento příspěvek hovoří i fakt, že na Sokolovně vydávají účtenky na všech zábavách a venkovních akcích, kde by ani nemuseli. Myslím si, že místních kuřáckých klubů či rádoby spolků, kteří se o EET ani nepokouší je několik a ty Vás pane "Pochybuji" asi nezajímají. Myslím, že v tomto případě Vaše lži jsou zbytečné. Kdo sem chodí ví, že lžete!pochybuji píše: ↑19 srp 2018 12:05Zrovna o jeho slušnosti pochybuji. Prý platí zaměstnance na černo a mám už mnoho účtenek bez správného EET kódu.
JK
Pan Miroslav Kubík ať prosím zůstane se svými pochybnými kšefty v Nepomuku a nechá Dvorec napokoji,rád bych chodil s přáteli na hotel na pivo a jestli provozovnu převezme on tak budu radši doma srkat lahváče.Myslivnu umrtvil,na Sokolovnu nemůže ani sehnat zaměstnance,původní raději jezdí do Přeštic montovat interiér do aut,ze Skytradu mu nedávno odešla polovina zaměstnanců.
Ikdyž bych tomu nikdy nevěřil,zdá se že nastala vhodná doba návratu pana Michka,nová krev se v nepomuckém hnojišti asi nenajde a pan Michek bude nejmenší zlo.
Pan Kroupa by byl vhodný spíše na ůřad památkové péče než místostarostu protože by nejradši zadával architektonické soutěže a tvůrčí setkání i na záplatování asfaltových cest. K dobru mu je změna rozvržení parcel pro novou výstavbu U obory, kde původní návrh byl naprosto zoufalý.Ke cti mu budíž i dotace na opravy starých domů třeba v Plzeňské ulici,která má na to být výstavní ulicí Nepomuka,zvláště když spojuje přesanické náměstí s hlavním náměstím.
Jediný kdo opravdu obstál se ctí je pan Holub,který technické služby neskutečně pozvedl a měl by na své pozici zůstat i nadále,ten kdo pan Holuba zná osobně jeho prací pro město překvapen není.
Ikdyž bych tomu nikdy nevěřil,zdá se že nastala vhodná doba návratu pana Michka,nová krev se v nepomuckém hnojišti asi nenajde a pan Michek bude nejmenší zlo.
Pan Kroupa by byl vhodný spíše na ůřad památkové péče než místostarostu protože by nejradši zadával architektonické soutěže a tvůrčí setkání i na záplatování asfaltových cest. K dobru mu je změna rozvržení parcel pro novou výstavbu U obory, kde původní návrh byl naprosto zoufalý.Ke cti mu budíž i dotace na opravy starých domů třeba v Plzeňské ulici,která má na to být výstavní ulicí Nepomuka,zvláště když spojuje přesanické náměstí s hlavním náměstím.
Jediný kdo opravdu obstál se ctí je pan Holub,který technické služby neskutečně pozvedl a měl by na své pozici zůstat i nadále,ten kdo pan Holuba zná osobně jeho prací pro město překvapen není.
Mám doma dvě účtenky ze sokolovny různých dnů, na kterých je FIK kód rozepsaný do záhadných čísel a cifer asi na 10 řádek. Na účtenkovku to zadat nejde, ale třeba byly jen nějaké výpadky systému. Pro zajímavost jsem si je nechal. To by se zjistilo, ale odevzdávat je nebudu, nejsem bonzák. Aktivity pana Kubíka se zdály už dříve podivné i finančnímu úřadu a prošetřoval ho kvůli jeho spolku, ale nemyslím, že něco zjistili. Také jsem rád, že sokolovna funguje a vaří skvěle. Pokud nepodvádí, můžou mu být urážky fuk. Kamarádi číšníci v Plzni říkají, že jim tam platí na účet jen základ a zbytek načerno. Pak marodí a berou pár korun, důchod mít nebudou. Zaměstnanci co na to přistoupí jsou blbci, ale co jim zbejvá. Že je to v pohostinství klasika. Lidi neblázněte, jsou to jen volby! Se tu očerňují a ubližují si navzájem všechny strany napříč. Starosta je tu opilec, místostarosta flink, Milda boss, Novák komunista, což je asi špatně samo o sobě, Vašek Kovář je tu neschopnej atd.Tak si podejte ruce.
Pokaď budete chtít hledat chyby najdete je všude. Tak volby nevyhraju no a co. Život jde dál.
Pokaď budete chtít hledat chyby najdete je všude. Tak volby nevyhraju no a co. Život jde dál.
Ten dlouhý kód je náhradní kód automaticky vygenerovaný při jakémkoliv výpadku systému.
To je běžná věc.
Petr
To je běžná věc.
Petr