Hotel Dvorec

Pravidla fóra
  1. Diskuzní fórum slouží nejen k podávání dotazů či připomínek zastupitelům a zaměstnancům
    městského úřadu, ale především k otevřené debatě mezi jeho uživateli.
  2. Při diskuzi mějte na paměti, že jejím cílem má být kultivovaná výměna názorů vedoucí ke
    společnému hledání pravdy a porozumění. Názorový oponent není nepřítel!
  3. Není přípustné publikovat urážlivé a vulgární příspěvky, dezinformace nebo příspěvky šířící
    nenávist vůči libovolným osobám či skupinám osob, příspěvky vyzývající k násilí ani reklamní
    sdělení. Příspěvky tohoto typu budou odstraněny administrátorem.
  4. Do fóra mohou přispívat registrovaní i neregistrovaní uživatelé.
  5. Podmínkou registrace je zaslání e-mailové adresy, telefonního čísla a používání skutečného
    jména nebo případně obecně známé přezdívky spojené s konkrétní osobou, tak aby uživatel
    mohl být jednoznačně identifikován. Profil, u nějž bude důvodné podezření, že nepatří osobě,
    pod jejímž jménem je registrován, může být smazán.
  6. U příspěvků registrovaných uživatelů je garantováno, že oslovení členové rady, předsedové
    komisí či zaměstnanci městského úřadu budou reagovat na vznesené dotazy.
  7. Pro upozornění na nefunkčnost veřejného osvětlení či jiné drobné závady na městském
    mobiliáři je vhodnější a rychlejší využít přímo e-mailovou adresu: info.ts@urad-nepomuk.cz
    či tel. číslo 606 064 933.
Smlouva

Re: Hotel Dvorec

Příspěvek od Smlouva » 19 lis 2018 23:19

karel píše:
19 lis 2018 12:24
Netuším, proč by se měl někdo přihlašovat na brigádu při zřizování restaurace, jejíž oprava stála 8M Kč.
Smlouva, která je uvedená je naprosto likvidační pro nájemce a jen šílenec by jí podepsal.
A ano, jedná se o naprostou frašku. Veškeré spotřebiče, které jsou jako vybavení nové kuchyně, jsou jedna velká halda šrotu a jsou zcela nefunkční. Jedná se o 20 staré vybavení, které bylo koupeno naprosto "výhodně" v dražbě. Nechápu, kdo vybavení do kuchyně kupoval a hlavně se opět nikdo nedoví, kolik to vlastně stálo. Do 8M se nechá schovat hodně.
Za technické služby je zodpovědný p. Holub. Tak nezbývá než zatleskat a zvolat bravo.
PS: Potěmkin, úžasnej architekt, doporučuji.
Karle, proč je podle Vás smlouva likvidační?? Nájem je pouhých 2.000,-Kč za měsíc za celý hotel. Co je na tom likvidačního?

děkuji za odpověď a obhasnění

Petr

Občan

Příspěvek od Občan » 20 lis 2018 14:15

Karel musí mít velmi špatné spaní.Chce to klid Kájo
😀.

Karel

Příspěvek od Karel » 09 črc 2019 18:24

Hm, tak koukám, že hotel je zavřený. Funguje jen snad jako jídelna. A ta původní terasa byla o hodně hezčí. Hm hm.

Lenka

Příspěvek od Lenka » 10 črc 2019 21:49

Terasu dělal architekt..ta je na rekonstrukci hotelu ta nejhezčí

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 10 črc 2019 21:59

Karel píše:
09 črc 2019 18:24
Hm, tak koukám, že hotel je zavřený. Funguje jen snad jako jídelna. A ta původní terasa byla o hodně hezčí. Hm hm.
Chcete zvednou restauraci? Zavřete ji!!kdo by taky chtěl sedět na té terase, tak to už si můžu sednout na nádraží.

Robert

Příspěvek od Robert » 11 črc 2019 07:55

Přestavbu Hotelu navrhovala projektantka Straková (nebo jak se jmenuje). Žádný architekt se na návrhu, alespoň co vím, nepodílel. Bohužel.

František Holub ml

Příspěvek od František Holub ml » 11 črc 2019 12:22

Jako jídelna? Nevím, mě se zdá, že hotel funguje jako restaurace, nebo aspoň původně to tak mělo být. Co se týká vaření, dle mého názoru nemají chybu, jezdím tam na oběd každý den a každý den je tam na oběd lidí dost. Když je čas, tak tam zajdu večer i na pivo, to mají taky dobrý, původně vařily i večer, ale problém je v tom, že tam nikdo nechodí a pochybuji, že to je kvůli terase. A nevím, jak vy, já bych kuchaře v hospodě kam večer nikdo nezajde taky nedžel, protože si na sebe vydělat nedokáže. Tady si dovolím zdůraznit slovo kuchař, ne ohřívač zmražených polotovarů v mikrovlnce jako v Jedový chýši. Bohužel Vám Hotel v současné době kvůli tomuhle stavu, večer může nabídnout to samý. Jinak za mě hodnocení provozovatelů je jen kladný, dá se tam dopředu domluvit i rodinná oslava, už tam byla i svatba, to že Dvorecký zase jednou řvali, že chtějí hospodu a nakonec tam nechodí, to komentovat radši nebudu. Jestli mi chce někdo oponovat tím, že se hotel měl nechat Michalovi, tak moje odpověď je, že svou šanci měl, to, že v prostorách nově zrekonstruovaného sálu v době co to měl v nájmu nechal přespávat, bezdomovce, hromadil bordel a neplatil elektriku, to jeho blbost, nevím jak vy ostatní, ale já bych takovýho nájemníka taky vyrazil.

Karel

Příspěvek od Karel » 11 črc 2019 12:31

Ano, jídlo mají výborné. Pani kuchařka je 1.Ale večer už se tam zajít nedá. Zaviraji v 15:00. Proto to přirovnání k jídelně. Otevírací doba jako u Herejka.

František Holub ml

Příspěvek od František Holub ml » 11 črc 2019 12:35

Tak to nevím, minulou středu jsem tam byl někdy okolo osmé večer

Zamčeno