Trojúhelník......

Pravidla fóra
  1. Diskuzní fórum slouží nejen k podávání dotazů či připomínek zastupitelům a zaměstnancům
    městského úřadu, ale především k otevřené debatě mezi jeho uživateli.
  2. Při diskuzi mějte na paměti, že jejím cílem má být kultivovaná výměna názorů vedoucí ke
    společnému hledání pravdy a porozumění. Názorový oponent není nepřítel!
  3. Není přípustné publikovat urážlivé a vulgární příspěvky, dezinformace nebo příspěvky šířící
    nenávist vůči libovolným osobám či skupinám osob, příspěvky vyzývající k násilí ani reklamní
    sdělení. Příspěvky tohoto typu budou odstraněny administrátorem.
  4. Do fóra mohou přispívat registrovaní i neregistrovaní uživatelé.
  5. Podmínkou registrace je zaslání e-mailové adresy, telefonního čísla a používání skutečného
    jména nebo případně obecně známé přezdívky spojené s konkrétní osobou, tak aby uživatel
    mohl být jednoznačně identifikován. Profil, u nějž bude důvodné podezření, že nepatří osobě,
    pod jejímž jménem je registrován, může být smazán.
  6. U příspěvků registrovaných uživatelů je garantováno, že oslovení členové rady, předsedové
    komisí či zaměstnanci městského úřadu budou reagovat na vznesené dotazy.
  7. Pro upozornění na nefunkčnost veřejného osvětlení či jiné drobné závady na městském
    mobiliáři je vhodnější a rychlejší využít přímo e-mailovou adresu: info.ts@urad-nepomuk.cz
    či tel. číslo 606 064 933.
Zamčeno
průjrm

Re: Trojúhelník......

Příspěvek od průjrm » 30 črc 2018 08:19

každoroční plkání vječně nespokojených nepomuckých občanů a ještě nabádání v lepším případě "jen" zranění od pana jirkahondy :idea:

Václav 56

Příspěvek od Václav 56 » 30 črc 2018 13:34

Také jsem si vychutnal sobotní noc.
Bydlím přibližně 300 metrů od místa,kde duněly bubny a rachot.Nedalo se to vydržet,obrátil jsem se proto na policii České republiky o pomoc.
Bylo mi sděleno,že toto TECHNO povolil starosta obce s dobou trvání do 2 hodin.
Uvědomuje si pan starosta,že tu bydlí občané tohoto města,kteří nemají zájem o hudební akce tohoto druhu,že mají rodiny s malými dětmi,že tu bydlí senioři a navíc že nebylo možné pro hluk,ani otevřít okna,což po dusném dni,kdy teploty vystoupaly nad 30 stupňů bylo opravdu na hranici snesitelnosti.
Poslal jsem dotaz na starostu,zda se podobné akce budou s jeho svolením opakovat,čekám na odpověď.

františek holub

Příspěvek od františek holub » 30 črc 2018 14:21

dobrý den ,toto techno nepovolil starosta ,ale pořádání kulturních a zábavních akcí v určené dny do 02.00 hod,povoluje vyhláška města,viz odkaz

https://www.nepomuk.cz/data/catalog/ozv ... -f2972.pdf.
Druh hudby a hlasitost produkce je v rukou pořadatele,v tomto případě Sokolovny a ne AMK a města.

Václav 56

Příspěvek od Václav 56 » 30 črc 2018 15:10

Dobrý den,pane Holube,tu vyhlášku jsem četl,rozhodnutí rady města,ale pod tou vyhláškou je podepsán starosta města.
To opravdu budou občané na sídlišti trpět rozhodnutím několika členů rady a starosty?
Miroslav Ježek Na Vinici č422

františek holub

Příspěvek od františek holub » 30 črc 2018 15:46

Dobrý den pane Ježku,
nejste v tom sami,v úplně stejnou dobu jsem měl laser show hned vedle své nemovitosti.Právě tak při poutích .pivních slavnostech a podobně několikrát v roce ,jak vy říkáte trpí ostatní občané v dalších zonách v tomto městě.
Je to otravné,ale máme tedy vše zrušit a nedělat tady vůbec nic?
Pravdou je že podle mne je těch akcí ve vyjímkách až zbytečně mnoho a ne všichni pořadatelé jsou soudní a ohleduplní .

101

Příspěvek od 101 » 30 črc 2018 16:54

Pan Václav56 vyhlášku asi nečetl, není tam o rozhodnutí rady města ani slovo, vyhlášky schvaluje zastupitelstvo.

Václav 56

Příspěvek od Václav 56 » 30 črc 2018 17:19

Za tu chybu se omlouvám,dobře,tak ne rada města,ale zastupitelstvo,to však není podstatné.
K panu Holubovi a jeho závěrečné větě,"To nemáme podnikat vůbec nic"?
Ale ano,konejte akce,ale snad nemusí být aparatury zapnuty na maximum,stejně tak chápu akci závodů,jsem pamětník jejich začátků,ovšem tehdy byla situace poněkud jiná,závodníci byli ubytováni po lidech a prostor dnešních bytovek mimo tři vojenské zastavěn nebyl.
To opravdu není v možnostech města stanovit určité omezení hlučnosti?

Václav 56

Příspěvek od Václav 56 » 30 črc 2018 17:54

101 píše:
30 črc 2018 16:54
Pan Václav56 vyhlášku asi nečetl, není tam o rozhodnutí rady města ani slovo, vyhlášky schvaluje zastupitelstvo.
K Vaší poznámce,pokud si najdete jak radu města,zastupitelstvo,nebo samosprávu,opravdu není rozdíl,vidím jedny a ty samé lidi,ne,že by mě to vadilo.

Jana

Příspěvek od Jana » 30 črc 2018 22:49

Nechcete nám pane Holub namlouvat, že když si tedy pořadatel hudební akce (sokolovna) žádal o toto povolení včetně do xté hodiny, zastupitelstvo města udělilo tedy souhlas, aniž by se seznámili s obsahem? Museli snad rozhodnout mimo jiné o druhu produkce, její hlasitosti, kdy jde snad omezit hlasitost od určité hodiny, a místě konání. Myslím, že do budoucnosti by se měly podobné akce povolovat s větším prostudováním žádosti.
Píšete, že tedy nebudete nic pořádat; ale pořádejte, ale přiznejme si, že těch akcí je za prázdniny opravdu hodně, a každý "prázdniny" ale nemá. Omezuje to starší občany a malé děti, ale ono to omezuje i ostatní bydlící.

františek holub

Příspěvek od františek holub » 31 črc 2018 07:26

Dobrý den paní Jano,
pořadatel si o nic žádat nemusí.Jde o soukromou firmu v soukromém objektu,Vámi popsaný postup fungoval v minulém režimu,ano to jsme museli dávat na úřad i seznam skladeb ke schválení .
Nelze určovat soukromým firmám ,která bude zábavu dělat a která ne,je to opravdu mimo dosah našich pravomocí a na soudnosti pořadatele.

Zamčeno