pohádka o hřišti
Pravidla fóra
- Diskuzní fórum slouží nejen k podávání dotazů či připomínek zastupitelům a zaměstnancům
městského úřadu, ale především k otevřené debatě mezi jeho uživateli. - Při diskuzi mějte na paměti, že jejím cílem má být kultivovaná výměna názorů vedoucí ke
společnému hledání pravdy a porozumění. Názorový oponent není nepřítel! - Není přípustné publikovat urážlivé a vulgární příspěvky, dezinformace nebo příspěvky šířící
nenávist vůči libovolným osobám či skupinám osob, příspěvky vyzývající k násilí ani reklamní
sdělení. Příspěvky tohoto typu budou odstraněny administrátorem. - Do fóra mohou přispívat registrovaní i neregistrovaní uživatelé.
- Podmínkou registrace je zaslání e-mailové adresy, telefonního čísla a používání skutečného
jména nebo případně obecně známé přezdívky spojené s konkrétní osobou, tak aby uživatel
mohl být jednoznačně identifikován. Profil, u nějž bude důvodné podezření, že nepatří osobě,
pod jejímž jménem je registrován, může být smazán. - U příspěvků registrovaných uživatelů je garantováno, že oslovení členové rady, předsedové
komisí či zaměstnanci městského úřadu budou reagovat na vznesené dotazy. - Pro upozornění na nefunkčnost veřejného osvětlení či jiné drobné závady na městském
mobiliáři je vhodnější a rychlejší využít přímo e-mailovou adresu: info.ts@urad-nepomuk.cz
či tel. číslo 606 064 933.
Re: pohádka o hřišti
Popravdě diskusní fórum v minulosti v podstatě zrušeno nebylo, jen bylo odstraněno z oficiálních stránek města Nepomuk. Kdo si pamatoval přímý odkaz na diskusní fórum a nepotřeboval se proklikávat přes stránky města se na něj dostal a mohl diskutovat.... takže diskusní fórum nebylo obnoveno, ale jen navráceno zpět přímo na stránky města.
- Administrátor
- Administrátor webu
- Jméno a příjmení: admin
Vážený pane Bláho (i další)!Roman Bláha píše: ↑18 zář 2018 17:00Dobrý den, to snad nemyslíte vážně?! Jak je možný, že se jentak vymažou příspěvky, ještě k tomu některé tak kvalitní? Chcete zapřít, že starosta při psaní některých z nich nebyl ve formě? Volte www.sdruzenikandidatu.cz Co napíšou, to nemažou!
Dnes smazaný příspěvek byl pouze první "vlaštovkou", v dalších dnech budu průběžně pokračovat s "probírkou" podobně laděných příspěvků na tomto fóru. I přes nedávno uveřejněnou výzvu k přispěvatelům nadále dochází k vulgarizaci a fórum se čím dál více podobá žumpě. Zřejmě byl dosud administrátorský přístup značně shovívavý - aby tedy nebyla příliš narušována demokracie zdejšího přispívání. Vzhledem k tomu, že evidentně nadále různým přispěvatelům jakákoliv slušnost a úroveň vyjadřování zcela chybí (a čím jsou volby blíž, tím je to horší), bude nutný přístup poněkud razantnější. Skutečně nemusíte mít obavy, že by snad měl administrátor chuť zde komukoliv "nadržovat".
S pozdravem
Hana Černohousová
Popravdě diskusní fórum v minulosti v podstatě zrušeno nebylo, jen bylo odstraněno z oficiálních stránek města Nepomuk. Kdo si pamatoval přímý odkaz na diskusní fórum a nepotřeboval se proklikávat přes stránky města se na něj dostal a mohl diskutovat.... takže diskusní fórum nebylo obnoveno, ale jen navráceno zpět přímo na stránky města.
Tak určitě... A částka taky nesouhlasí...
Ale to je v pořádku. To bylo v jiný válce, eh pardon, v jiný straně.
Tak určitě... A částka taky nesouhlasí...
Ale to je v pořádku. To bylo v jiný válce, eh pardon, v jiný straně.
Dobrý den paní administrátorko,
dovolte mi, abych reagoval na Váš „nepřiměřený“ a velmi neobvyklý zásah – smazání všech příspěvků, které byly uveřejněné na diskusním fóru v reakci na příspěvek pana starosty. Souhlasím s Vámi, že příspěvek pana starosty měl být smazán, ale je běžnou praxí, že se smaže pouze text, který je v rozporu s pravidly fóra či slušného vyjadřování a nahradí se textem oznamující důvod smazání. Např. Tento text byl smazán z důvodu porušení pravidel tohoto fóra. Přičemž se zanechává autor příspěvku, čas a jeho podpis. Už vůbec se nemažou další příspěvky, které navazují, protože by byla porušena časová osa diskuse a ostatním přispěvovatelům by byla odepřena práva vyjádřit svůj názor za něco co neporušili. Tato praxe je běžná i na sociálních sítí s tím, že tento postup má i jakýsi výchovný charakter. Čtenáři ví, že jmenovaný napsal něco, co bylo administrátorem posouzeno jako nehodné a při svém dalším vyjadřování budou méně agresivní. Smazáním celé časové osy příspěvků je nešťastné a opravdu budí pocit jeho účelovosti. Smazala jste příspěvky za 3 dny bez rozdílu zda byly či nebyly vulgární.
Neodpustím si ještě jednu poznámku. Bajka o paviánovi ze ZOO byla alespoň pro mne velmi zábavná a nerozumím proč byla smazána. Mne nepohoršuje víc než trpaslík na kruhové křižovatce na silnici I/20 a toho nikdo z vedení města ještě ne“smazal“.
M.Kubík
dovolte mi, abych reagoval na Váš „nepřiměřený“ a velmi neobvyklý zásah – smazání všech příspěvků, které byly uveřejněné na diskusním fóru v reakci na příspěvek pana starosty. Souhlasím s Vámi, že příspěvek pana starosty měl být smazán, ale je běžnou praxí, že se smaže pouze text, který je v rozporu s pravidly fóra či slušného vyjadřování a nahradí se textem oznamující důvod smazání. Např. Tento text byl smazán z důvodu porušení pravidel tohoto fóra. Přičemž se zanechává autor příspěvku, čas a jeho podpis. Už vůbec se nemažou další příspěvky, které navazují, protože by byla porušena časová osa diskuse a ostatním přispěvovatelům by byla odepřena práva vyjádřit svůj názor za něco co neporušili. Tato praxe je běžná i na sociálních sítí s tím, že tento postup má i jakýsi výchovný charakter. Čtenáři ví, že jmenovaný napsal něco, co bylo administrátorem posouzeno jako nehodné a při svém dalším vyjadřování budou méně agresivní. Smazáním celé časové osy příspěvků je nešťastné a opravdu budí pocit jeho účelovosti. Smazala jste příspěvky za 3 dny bez rozdílu zda byly či nebyly vulgární.
Neodpustím si ještě jednu poznámku. Bajka o paviánovi ze ZOO byla alespoň pro mne velmi zábavná a nerozumím proč byla smazána. Mne nepohoršuje víc než trpaslík na kruhové křižovatce na silnici I/20 a toho nikdo z vedení města ještě ne“smazal“.
M.Kubík
- Administrátor
- Administrátor webu
Vážený pane Kubíku,KubíkM píše: ↑19 zář 2018 07:02Dobrý den paní administrátorko,
M.Kubík
děkuji za Vaši připomínku. Pokud jde o další hanlivé příspěvky na tomto fóru, budu je čistit průběžně.
Přeji pěkný den.
Hana Černohousová
Dobrý den.
Rád bych Vám také poděkoval za reakci, ale čekal jsem od Vás nějakou odpověď proč jste tak učinila. Popřípadě nápravu této situace.
Děkuji
M.Kubík
Rád bych Vám také poděkoval za reakci, ale čekal jsem od Vás nějakou odpověď proč jste tak učinila. Popřípadě nápravu této situace.
Děkuji
M.Kubík
Pane Kubíku, dovolím si malou poznámku. Pavián nezmizel, je v jiném tématu diskuze - Volby 2018
Dobrý den.
Děkuji za informaci. To jsem rád .
Hezký den
M.Kubík
Děkuji za informaci. To jsem rád .
Hezký den
M.Kubík
- Administrátor
- Administrátor webu
Dobrý den, pane Kubíku,
příspěvek jsem smazala z toho důvodu, že byl (stejně jako jiné na tomto fóru, na které také dojde) hanlivý a vulgární. Nicméně uznávám, že způsob provedení výmazu nebyl právě vhodný. Běžná praxe, jak ji zmiňujete ve svém příspěvku, bude zajisté pro příště lepší.
Hezký den.
Hana Černohousová
- Administrátor
- Administrátor webu
Vážená/ý (?) "Administrátorko"!Administrátorka píše: ↑18 zář 2018 16:03Dobrý den paní administrátorku.
Proč jste vymazala celou komunikaci od krásného alkoholického projevu pana starosty? Mohla jste ho pouze napomenout, tak jak ste to již jednou udělala nebo smazat jen jeho příspěvek. Takhle to vypadá, že jste to smazala celé jen proto, aby jste se toho nechtěného příspěvku a reakcí, který vyvolal, zbavila.
To je ta demokracie.
Proč tohle foŕum tedy je ještě spuštěné? Proč ho také neukončíte?
Vzhledem k tomu, že je Váš dotaz/komentář nepodepsaný, jedná se o anonym, a na anonymní vzkazy neodpovídám.
S pozdravem
H. Černohousová