Městská policie
Pravidla fóra
- Diskuzní fórum slouží nejen k podávání dotazů či připomínek zastupitelům a zaměstnancům
městského úřadu, ale především k otevřené debatě mezi jeho uživateli. - Při diskuzi mějte na paměti, že jejím cílem má být kultivovaná výměna názorů vedoucí ke
společnému hledání pravdy a porozumění. Názorový oponent není nepřítel! - Není přípustné publikovat urážlivé a vulgární příspěvky, dezinformace nebo příspěvky šířící
nenávist vůči libovolným osobám či skupinám osob, příspěvky vyzývající k násilí ani reklamní
sdělení. Příspěvky tohoto typu budou odstraněny administrátorem. - Do fóra mohou přispívat registrovaní i neregistrovaní uživatelé.
- Podmínkou registrace je zaslání e-mailové adresy, telefonního čísla a používání skutečného
jména nebo případně obecně známé přezdívky spojené s konkrétní osobou, tak aby uživatel
mohl být jednoznačně identifikován. Profil, u nějž bude důvodné podezření, že nepatří osobě,
pod jejímž jménem je registrován, může být smazán. - U příspěvků registrovaných uživatelů je garantováno, že oslovení členové rady, předsedové
komisí či zaměstnanci městského úřadu budou reagovat na vznesené dotazy. - Pro upozornění na nefunkčnost veřejného osvětlení či jiné drobné závady na městském
mobiliáři je vhodnější a rychlejší využít přímo e-mailovou adresu: info.ts@urad-nepomuk.cz
či tel. číslo 606 064 933.
Re: Městská policie
Dobrý den zajímalo by mi jak bude Městská policie řešit parkování Na Vinici z důvodu nedostatku parkovacích míst jedná se o stání na zeleni nebo na chodníkách děkuji za odpověď
Pan místostarosta potvrdil, že bude někdo parkovat, jak prase, třeba na trávě, dostane pokutu. Tak opatrně. Pokuta a ještě ostuda na celém sídlišti, nějak na sebe ti čtyři noví policisté vydělat musí. Já bych pokutovala chodník taktéž, nemohu, tam s kočárkem projet. Ale to bude bráno ohled na kamarády, než na pravidla a zákony! Hamba, neměří všem stejně.

Jak ty čtyry policisty vybraly? Nemá město povinnost vyhlásit výběrové řízení na úřední desce?
Holt kamarádokšeft. Kdo ví, co tím sledují, asi jak si nahrabat. Ať už jsou volby proboha, jste ostuda města!
Stejně jako u SNB. Jeden musí umět číst, druhy psát a třetí telefonovat. Ten čtvrtý co bude hlídat bude pes se základním výcvikem.
Bezdomovci jsou všude stále, asi mají naši noví policisté dovolenou, nebo víkend. Zítra je možná uvidíme, je úřední den. Tak je starosta pošle ráno vyfotit se ke škole. A odpoledne rozdat pokuty na sídliště. Starosta si parkuje zadarmo v garáži ve škole, tomu je hej.
Dva miliony ročně vyhozeny zbytečně. Chce se mi zvracet.
Dva miliony ročně vyhozeny zbytečně. Chce se mi zvracet.
Dnes jsem je zahlédla v nablýskané Dacii před lékárnou. Paradoxně nedlouho poté co mne známý Dvorecký cvalík na náměstí oslovil tím jeho: Dobrý den paní nemáte korunu?
Toto je také úkol MP?
Toto je také úkol MP?
- Administrátor
- Administrátor webu
- Jméno a příjmení: admin
Občan píše: ↑21 pro 2021 14:32Dobrý den,
bude na městskou policii nějaký e-mailový kontakt? Děkuji za odpověď.
Občan
E-mail: mestska.policie@urad-nepomuk.cz
Tel.: 602 162 102
Ten čtvrtej je fakt pes? (Nebo Pes?) (Nebo bude jako PES?)Bob píše: ↑02 led 2022 17:32Stejně jako u SNB....Ten čtvrtý co bude hlídat bude pes se základním výcvikem.
-
- Jméno a příjmení: Jirka
Tak podle videa z ct24 pujde na strážníky 2 500 000 Kč.
To jsem zvědav,co všechno budou pokutovat a jak moc zvýší citlivost radaru na nižší rychlost,aby vybrali víc peněz.
To jsem zvědav,co všechno budou pokutovat a jak moc zvýší citlivost radaru na nižší rychlost,aby vybrali víc peněz.