Veřejné osvětlení
Pravidla fóra
- Diskuzní fórum slouží nejen k podávání dotazů či připomínek zastupitelům a zaměstnancům
městského úřadu, ale především k otevřené debatě mezi jeho uživateli. - Při diskuzi mějte na paměti, že jejím cílem má být kultivovaná výměna názorů vedoucí ke
společnému hledání pravdy a porozumění. Názorový oponent není nepřítel! - Není přípustné publikovat urážlivé a vulgární příspěvky, dezinformace nebo příspěvky šířící
nenávist vůči libovolným osobám či skupinám osob, příspěvky vyzývající k násilí ani reklamní
sdělení. Příspěvky tohoto typu budou odstraněny administrátorem. - Do fóra mohou přispívat registrovaní i neregistrovaní uživatelé.
- Podmínkou registrace je zaslání e-mailové adresy, telefonního čísla a používání skutečného
jména nebo případně obecně známé přezdívky spojené s konkrétní osobou, tak aby uživatel
mohl být jednoznačně identifikován. Profil, u nějž bude důvodné podezření, že nepatří osobě,
pod jejímž jménem je registrován, může být smazán. - U příspěvků registrovaných uživatelů je garantováno, že oslovení členové rady, předsedové
komisí či zaměstnanci městského úřadu budou reagovat na vznesené dotazy. - Pro upozornění na nefunkčnost veřejného osvětlení či jiné drobné závady na městském
mobiliáři je vhodnější a rychlejší využít přímo e-mailovou adresu: info.ts@urad-nepomuk.cz
či tel. číslo 606 064 933.
Re: Veřejné osvětlení
No tak vzálemné pošťuchy bychom měli, ještě tak se dozvědět, jaká konkrétní opatření se dají udělat, aby létající blesky příště nezhášely půl města. Děkuji předem...
Ano pane Jirko, jsme jako malí kluci. Také by mne zajímalo, proč je zrovna tenhle okruh veřejného osvětlení "dlouhodobě nejméně odolný vůči bleskům a jinému řádění živlů" a jestli se s tím do budoucna bude něco dělat.
Pro pana Holuba dodávám, že chápu, že na můj hrubý pytel připlácl svou hrubou záplatu. Jen s tím jménem to není tak úplně pravda, jako registrovaný člen fóra tu mám už dlouhý čas uvedené celé své jméno i příjmení, Jan K je pouze uživatelské jméno. Stačí psát na počítači, nebo otočit chytrý telefon či tablet na šířku, a hned je vidět, že jsem Jan Kincl. Pro úplnost dodávám, že v Nepomuku nemám trvalé bydliště, pouze tu občas přebývám u své přítelkyně, která mě zrovna včera večer informovala o tom, že pouliční lampy už zase svítí na celém sídlišti.
Pro pana Holuba dodávám, že chápu, že na můj hrubý pytel připlácl svou hrubou záplatu. Jen s tím jménem to není tak úplně pravda, jako registrovaný člen fóra tu mám už dlouhý čas uvedené celé své jméno i příjmení, Jan K je pouze uživatelské jméno. Stačí psát na počítači, nebo otočit chytrý telefon či tablet na šířku, a hned je vidět, že jsem Jan Kincl. Pro úplnost dodávám, že v Nepomuku nemám trvalé bydliště, pouze tu občas přebývám u své přítelkyně, která mě zrovna včera večer informovala o tom, že pouliční lampy už zase svítí na celém sídlišti.
Tak chlapi,všechno v dobrým,ale zatím mi kluci co dělají elektroopravy a je to firma Volf a ne ČEZ ,nesdělili co s tím provedou a já nejsem elektrikář.Tenhle okruh už je dost starý,ostatně stejně tak jako byl ve zmiňovaném Dvorci v ulicích Tojická a Blatenská,kde letos proběhla rekonstrukce.Bohužel nejde všechno najednou.
OK, za mě už v pohodě, ale budeme vést v patrnosti problémovou oblast, aby se rekonstruovala - předem díky firmě Volf i Městu...