Pravidla fóra
- Diskuzní fórum slouží nejen k podávání dotazů či připomínek zastupitelům a zaměstnancům
městského úřadu, ale především k otevřené debatě mezi jeho uživateli.
- Při diskuzi mějte na paměti, že jejím cílem má být kultivovaná výměna názorů vedoucí ke
společnému hledání pravdy a porozumění. Názorový oponent není nepřítel!
- Není přípustné publikovat urážlivé a vulgární příspěvky, dezinformace nebo příspěvky šířící
nenávist vůči libovolným osobám či skupinám osob, příspěvky vyzývající k násilí ani reklamní
sdělení. Příspěvky tohoto typu budou odstraněny administrátorem.
- Do fóra mohou přispívat registrovaní i neregistrovaní uživatelé.
- Podmínkou registrace je zaslání e-mailové adresy, telefonního čísla a používání skutečného
jména nebo případně obecně známé přezdívky spojené s konkrétní osobou, tak aby uživatel
mohl být jednoznačně identifikován. Profil, u nějž bude důvodné podezření, že nepatří osobě,
pod jejímž jménem je registrován, může být smazán.
- U příspěvků registrovaných uživatelů je garantováno, že oslovení členové rady, předsedové
komisí či zaměstnanci městského úřadu budou reagovat na vznesené dotazy.
- Pro upozornění na nefunkčnost veřejného osvětlení či jiné drobné závady na městském
mobiliáři je vhodnější a rychlejší využít přímo e-mailovou adresu: info.ts@urad-nepomuk.cz
či tel. číslo 606 064 933.
-
Haha
Příspěvek
od Haha » 13 dub 2018 18:46
Dobry den.
Tak jsem se dnes dival jak se hasiči pokoušejí naplnit bezednou kašnu a ne a ne ji naplnit.
Zarazilo mne proč ji napouštějí hasiči když má vlastní napouštění a pak jsem si uvědomil, že tam nikde nevidím tu šachtu. A vlastně tam neni ani ta šachta na elektriku pro stánkaře! Že by soudruzi z NDR někde udělali chybu???? To ale není možné. Dyť stavbu řídil sám pan místostarosta

. Každopádně kašna je prázdná.
Že by na revitalizaci kolem kašny někdo zapomněl udělat studii? Je to možné. Nu co, předěláme to a na potřetí to bude snad OK.
Tak hezký víkend
-
chachacha
Příspěvek
od chachacha » 13 dub 2018 18:53
šachta na elektriku má dlážděnej dekl, kapišto?
-
Pavel Kroupa
- Jméno a příjmení: Pavel Kroupa
Příspěvek
od Pavel Kroupa » 17 dub 2018 14:31
Některý z dlaždičů opravdu neodvedl úplně kvalitní práci, takže si to firma v rámci reklamace opraví.
-
Pylové zrno
Příspěvek
od Pylové zrno » 03 kvě 2018 14:09
Teče, voda teče!
Vyletěl jsem od Borku,
přeletěl jsem tu dvorku,
a tu nádhernou holku.
Byla to cesta nádherná,
řepka všude přítomná.
Najednou jsem uviděl,
tu krásu na náměstí,
až jsem z toho zkoprněl,
a spadl do vody.
A hle, zvolal jsem,
tož kašna na náměstí,
což byl můj sen!
Děkuji a krásné léto plné vody a slunce krajinou zalité...
-
f holub
Příspěvek
od f holub » 03 kvě 2018 19:39
Nějak tomu umění nerozumím,